ΕΣΑΚΕ: Ψηφίστε τους αγαπημένους σας παίκτες για το All Star Game στην Καρδίτσα και κερδίστε!

Το All Star Game, το γεγονός που αποτελεί αγαπημένο θεσμό κυρίως για τους νεαρούς φίλους της ομάδας, μεταφέρεται για πρώτη φορά στην πόλη της Καρδίτσας για ένα διήμερο γεμάτο αθλητισμό, διασκέδαση και μπάσκετ, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ:

Οι φίλοι της ομάδας “πορτοκαλί θεάς” και της Stoiximan Basket League έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για τους Ελληνες και Ξένους αθλητές που θα ήθελαν να δουν να αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης” την Κυριακή 17/12 (ώρα έναρξης στις 15:30) στον Κυριακάτικο Αγώνα της 26ης “Γιορτής των Αστεριών”, κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης!

Κάθε φίλαθλος μπορεί να ψηφίσει μια φορά την ημέρα για 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Stoiximan Basket League, καθώς και δύο προπονητές.

Η ψηφοφορία των οπαδών θα αποφασίσει τους επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο ομάδων και τους τέσσερις προπονητές που θα τις καθοδηγήσουν από τον πάγκο. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 12 προπονητών της Stoiximan Basket League.

Οι πρώτοι που θα ψηφιστούν θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων, οι οποίοι θα επιλέξουν εκ των υστέρων τους υπόλοιπους 22 αθλητές, ανεξαρτήτως εθνικότητας, σε μια διαδικασία επιλογής.

Η ψηφοφορία στο www.esake.gr θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τα μεσάνυκτα.

Οι φίλοι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα παρακάτω δώρα:

✓ Δύο τυχεροί θα κερδίσουν δύο εισιτήρια για το All Star Game 2023 που θα είναι υπογεγραμμένα από τους παίκτες που θα συμμετέχουν στη “Γιορτή των Αστεριών” στην Καρδίτσα.

✓ Τρεις μπάλες του All Star Game 2023 που θα είναι υπογεγραμμένες από τους παίκτες των δύο ομάδων.

✓ Δέκα διπλές προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του All Star Game στην Καρδίτσα και στον 26ο αγώνα της διοργάνωσης!

Για να ψηφίσετε, πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ