Η Mercedes παρουσίασε την crossover έκδοση της E-Class

Η Mercedes παρουσίασε την crossover έκδοση της E-Class

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε την τετρακίνητη All-Terrain έκδοση της E-Class στην έκθεση του Μονάχου. Αυτό το υπερυψωμένο station wagon προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών και ηλεκτρονικών για εξορμήσεις εκτός δρόμου.

Αυτό το crossover αυτοκίνητο απευθύνεται σε αγοραστές που προτιμούν ελαφρώς εκτός δρόμου διαδρομές αλλά δεν ενθουσιάζονται με τα SUV. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως πυξίδα, συντεταγμένες και γωνίες κλίσης του αυτοκινήτου.

Αισθητικά, η All-Terrain διαφοροποιείται από την κλασσική sedan έκδοση της E-Class με την ειδική γρίλια της και τον τροποποιημένο προφυλακτήρα της. Επίσης, διαθέτει πλαστικά προστατευτικά γύρω από τους τροχούς και 18-20 ιντσών ζάντες.

Το μήκος του αυτοκινήτου είναι 4.950 μέτρα, οπότε είναι πιο μακρύ και πλατύ από τον προκάτοχό του, αλλά όχι ψηλότερο. Έχει επίσης 2,961 μέτρα μεταξόνιο, προσφέροντας άνετο χώρο για τους επιβάτες.

Ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 615 λίτρα, αυξάνοντας στα 1.830 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Έχει επίσης ηλεκτροκίνητη πόρτα και αφαιρούμενο κάλυμμα αποσκευών.

Υπάρχουν διάφοροι κινητήρες διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοκινητήρων και υβριδικών εκδόσεων. Το αυτοκίνητο διατίθεται με ατομικές πίσω αναρτήσεις, ενώ η ύψωση από το έδαφος μπορεί να προσαρμοστεί για μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης.

Η εσωτερική επένδυση περιλαμβάνει την Mercedes MBUX Superscreen για το infotainment. Επίσης, παρέχονται διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως το active brake assist και η υποβοήθηση παρκαρίσματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ