Η Ferrari αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει ποτέ τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Η Ferrari αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει ποτέ τους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Μετά από μια συνέντευξη που παραχώρησε ο CEO της Ferrari στην αμερικανική τηλεόραση, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν σχεδιάζει ποτέ να εγκαταλείψει την παραγωγή των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Παρά την σταδιακή εξέλιξη που παρατηρείται στην αυτοκινητοβιομηχανία και την αυξανόμενη μετάβαση στην ηλεκτρική κίνηση από πολλές εταιρείες, η Ferrari συνεχίζει να διατηρεί τη θέση της και να αντιστέκεται σε μονόπλευρες αλλαγές.

Ακόμα και αν δεν έχει ακόμα στη γκάμα της ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, η Ferrari προγραμματίζει να το κάνει το 2025. Ο Benedetto Vigna υποσχέθηκε ότι το ηλεκτρικό αυτοκίνητό τους θα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία.

Η ηλεκτρική Ferrari δεν θα ακούγεται σαν τα συμβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς θα ήχει, εάν θα χρησιμοποιήσει κάποιο ειδικό soundtrack όπως η BMW i4, ή αν θα έχει έναν πιο αυθεντικό ήχο σαν το ηλεκτρικό σύστημα του νέου Dodge Charger Daytona.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, η Ferrari είναι αποφασισμένη να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες της, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία με έναν μοναδικό τρόπο. Στο μέλλον, θα συνεχίσει να προσφέρει υβριδικά, ηλεκτρικά και οχήματα με θερμικούς κινητήρες, δίνοντας την επιλογή στους αγοραστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ