Εκπτώσεις έως και 100% στα διόδια στην Εθνική Οδό – Μειώστε το κόστος των ταξιδιών σας

Οι οδηγοί που εγγράφονται στα συνδρομητικά προγράμματα των αυτοκινητοδρόμων και χρησιμοποιούν τον ηλεκτρονικό πομποδέκτη επωφελούνται από σημαντικές εκπτώσεις στις διελεύσεις τους. Δείτε τις εκπτώσεις ανά αυτοκινητόδρομο.

Οι οδηγοί επιλέγουν τους αυτοκινητοδρόμους που διασχίζουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και προσφέρουν ευκολότερη και πιο γρήγορη πρόσβαση στον προορισμό τους. Στον δρόμο τους, θα συναντήσουν και σταθμούς διοδίων όπου θα κληθούν να καταβάλουν και το ανάλογο αντίτιμο.

Νέα Οδός – Ιονία Οδός

Η Νέα Οδός προσφέρει δύο συνδρομητικά προγράμματα Fast Pass για τα επιβατικά οχήματα ΙΧ (μέ ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,20 μ.): το Fast Pass Frequent Local αφορά τους σταθμούς διοδίων Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων, με τις εκπτώσεις να διαμορφώνονται ως εξής:

Επίσης, υπάρχει και το πρόγραμμα Frequent All 2 που αφορά όλα τα διόδια της Νέας Οδού και Ιονίας Οδού

Κεντρική Οδός

Τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εκπτώσεις έχουν και όσοι επιλέξουν το πρόγραμμα Fast Pass Frequent All 2 της Κεντρική Οδός.

Ολυμπία Οδός

Οι εκπτώσεις στα διόδια της Ολυμπίας Οδού αφορούν την υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Pass Hybrid και συγκεκριμένα το εκπτωτικό πρόγραμμα Value.

Εγνατία Οδός

Τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εκπτώσεις έχουν και όσοι επιλέξουν τα προγράμματα της Εγνατίας Οδού – Smart και Citizen.

Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Τα δικά της εκπτωτικά προγράμματα E-Pass προσφέρει και η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Aττική Οδός

Συνδρομητικά προγράμματα με εκπτώσεις προσφέρει και η Αττική Οδός που διατρέχει το Λεκανοπέδιο.

Aυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Οι εκπτώσεις στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου προσφέρονται μέσω των συνδρομητικών προγραμμάτων eway, και το ύψος τους ποικίλει ανάλογα με τον σταθμό διοδίων.

Πρόκειται για το πρόγραμμα eway Local που απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν συχνά τον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο προσφέροντας εκπτώσεις που φτάνουν έως και 80%.

Σημειώνεται ότι ο αυτοκινητόδρομος Μορέας δεν προσφέρει εκπτωτικό πρόγραμμα, αλλά η έκδοση του E-pass γίνεται μέσω της Αττικής Οδού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ