Η νέα εταιρεία που στοχεύει να κατακτήσει την Ευρώπη

Η νέα εταιρεία που στοχεύει να κατακτήσει την Ευρώπη

Μια νέα εταιρεία ετοιμάζεται να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή αγορά από την Ιταλία με δύο πολυμορφικά αυτοκίνητα και ένα SUV.

Η DR Automobiles συνεργάζεται με τις κινέζικες εταιρείες Chery, Jac και Baic για την πώληση των μοντέλων τους υπό το σήμα της εταιρείας και πρόσφατα υπέγραψε και συμφωνία με την κινεζική Dongfeng.

Η Dongfeng, μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Κίνα, ιδρύθηκε το 1969 στην Wuhan. Εκτός από αυτοκίνητα, κατασκευάζει επαγγελματικά οχήματα και αναλώσιμα.

Η συνεργασία με την DR Automobiles προβλέπει τη δημιουργία τριών νέων μοντέλων με την εμπορική ονομασία Tiger για την ευρωπαϊκή αγορά μέσω της ομάδας Molise.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/Tiger%20MPV%201.jpg?itok=rjrsAZ5B" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/Tiger%20MPV%201.jpg?itok=U6YYx-a1 700w,
/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/Tiger%20MPV%201.jpg?itok=rjrsAZ5B 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="Tiger MPV 1″>

Τα τρία νέα αυτοκίνητα Tiger αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Η μάρκα Tiger ανήκει πλέον στον Jim Dudley και πωλήθηκε στην ομάδα DR Automobiles το 2022.

Τα χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων γίνονται γνωστά με μία εκ των αυτών να είναι ένα SUV μήκους 4,5 μέτρων με τουρμποκινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη/LPG) 1,5 λίτρων και 177 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και αρχική τιμή λίγο κάτω από τα 28.000 ευρώ.

Tiger MPV 2

Η γκάμα του Tiger θα περιλαμβάνει επίσης ένα πολυμορφικό οχηματων μήκους 4,85 μέτρων με κινητήρα 1,5 τούρμπο και 200 ίππους με τιμή 27.900 ευρώ, καθώς και έκδοση Thermohybrid διπλού καυσίμου.

Το τρίτο μοντέλο είναι ένα MPV μεγάλου μεγέθους μήκους 5,2 μέτρων και 7 θέσεων, εξοπλισμένο με υβριδικό σύστημα κίνησης με θερμικό κινητήρα βενζίνης.

Στον σχεδιασμό των αυτοκινήτων συνεργάζονται Ιταλοί και Κινέζοι, ενσωματώνοντας το ευρωπαϊκό στυλ και τις ανάγκες της ηπείρου. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στην Κίνα και στη συνέχεια τα οχήματα θα ολοκληρωθούν στην Ιταλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ