Επίσκεψη στο Πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα

Επίσκεψη στο Πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα

Η σύγχρονη πολυτέλεια και η minimal αισθητική συνδυάζονται με την ελληνική φιλοξενία στο πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα. Το event διοργανώθηκε για να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία που αντικατοπτρίζει το DNA του Range Rover brand, στην όμορφη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το Range Rover House υποδέχτηκε τους λάτρεις του αυτοκινήτου και σημαντικούς εκπροσώπους των μεγαλύτερων media ομίλων της χώρας, μεταξύ των οποίων και το carandmotor.gr, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία modern luxury.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τρία διαφορετικά masterclass, με θέματα Fine Watches, Fine Jewelry και Champagne, τα οποία προσέφεραν μοναδικές εμπειρίες αισθητικής και πολυτέλειας.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες, το Fine Watches Masterclass αποκάλυψε τα μυστικά υψηλής ωρολογοποιίας δύο εμβληματικών brands, της Vacheron Constantin και της IWC. Επίσης, το Champagne Masterclass προσέφερε μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας με τη σαμπάνια Dom Perignon, ενώ το Fine Jewelry Masterclass παρουσίασε τον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων των οίκων Crivelli και Pomellato.

Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με ένα αποκλειστικό γεύμα στο signature ELBAR, με ένα ειδικά διαμορφωμένο four course menu για το Range Rover House, υπογεγραμμένο από τον βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin chef Paco Morales, καθώς ο ήλιος έδυε στο υπέροχο περιβάλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ