Η Continental στην κορυφή των ανεξάρτητων δοκιμών ελαστικών

Η Continental στην κορυφή των ανεξάρτητων δοκιμών ελαστικών

Τα ελαστικά της Continental κατατάσσονται στην κορυφή των ανεξάρτητων αξιολογήσεών τους από μεγάλα αυτοκινητικά Clubs και περιοδικά, όπως τα γερμανικά ADAC και ACE.

Το θερινό PremiumContact 7 κατέλαβε την πρώτη θέση σε αξιολογήσεις από περιοδικά αυτοκινήτου σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, η Σκανδιναβία και η Πολωνία. Με 15 από τις 16 δημοσιεύσεις να το τοποθετούν στην κορυφή, το PremiumContact 7 δέχτηκε τις καλύτερες δυνατές αξιολογήσεις.

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας του PremiumContact 7 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην θέση του στην κορυφή. Ειδικότερα, το ελαστικό εμφάνισε σημαντικά καλύτερες αποστάσεις φρεναρίσματος από τους ανταγωνιστές του, είτε σε βρεγμένο είτε σε στεγνό οδόστρωμα.

<img src="https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/premiumcontact7.jpg?itok=IXwqBPDX" data-srcset="/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/premiumcontact7.jpg?itok=bizYvzeT 700w, /sites/default/files/styles/in_article_med/public/inline-images/premiumcontact7.jpg?itok=IXwqBPDX 500w" data-sizes="auto" width="" height="" class="" alt="Continental SportContact7“>

Το εξίσου υψηλής τεχνολογίας SportContact 7 έλαβε εξαιρετικές αξιολογήσεις σε δοκιμές, κατατάσσοντας το στην κορυφή και από το περιοδικό “AutoBild sportscars”.

Σύμφωνα με δοκιμές σε αυτοκίνητο της AMG, το SportContact 7 θεωρήθηκε “ένα εντυπωσιακό supersport ελαστικό που δεν παρουσίασε σχεδόν καθόλου αδυναμίες”. Έντονη δυναμική οδική συμπεριφορά σε διάφορες συνθήκες οδήγησης, όπως βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, καθώς και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και καλή συμπεριφορά στην υδρολίσθηση.

Σε δοκιμές φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα από τα 100 km/h, το SportContact 7 κατάφερε να έχει απόσταση πέδησης 49,2 μέτρα, ενώ ήταν 19,1 μέτρα καλύτερο από το ανταγωνιστικό ελαστικό που βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Τα ελαστικά της Continental, είτε θερινά, είτε all season είτε χειμερινά, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους οχημάτων, με διάφορες μορφές μετάδοσης, όπως κινητήρες καύσης ή ηλεκτρικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ