Ένα νέο οικογενειακό SUV έρχεται στην Ελλάδα – Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις του

Ένα νέο οικογενειακό SUV έρχεται στην Ελλάδα – Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις του

Η αγορά αυτοκινήτων στην Ελλάδα ετοιμάζεται για την άφιξη ενός νέου μεσαίου SUV με τούρμπο κινητήρα 177 ίππων και χώρους για έως επτά επιβάτες.

Μετά την παρουσίαση των Seres και XEV, ο Όμιλος Σπανός ετοιμάζεται να εισάγει στην αγορά αυτοκινήτου ένα ακόμα νέο brand, την DFSK Motor.

Το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ελλάδας είναι το SUV 600. Ανήκοντας στην κατηγορία των μεσαίων SUV, το DFSK 600 προσφέρει επίσης 7 καθίσματα, γεγονός σπάνιο για αυτή την κατηγορία.

Σχεδιαστικά, το νέο 600 της DFSK ακολουθεί ήπιες γραμμές, με μεγάλη εμπρός μάσκα και έντονους αεραγωγούς, ενώ το πίσω μέρος ξεχωρίζει με το εφέ της “αιωρούμενης” οροφής και τα LED φώτα. Οι διαστάσεις του DFSK 600 είναι 4,72μ μήκος, 1,87μ πλάτος και 1,71μ ύψος, προσφέροντας γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Η καμπίνα του ξεχωρίζει για την πλούσια εξοπλιστική της ενότητα, με έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι το ενιαίο πάνελ που περιλαμβάνει την οθόνη του συστήματος πολυμέσων και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ο κινητήρας του DFSK 600 είναι ένας 1.500άρης τούρμπο κινητήρας που παράγει 177 ίππους και 300 Nm ροπής, συνδυαζόμενος με χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν. Η κίνηση μεταφέρεται μόνο στους εμπρός τροχούς, με απόσταση από το έδαφος στους 20 πόντους.

Η DFSK έχει ήδη παρουσία σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία, ενώ ετοιμάζεται να εισέλθει και στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ