Το Αμβούργο μένει όρθιο και στη Μάιντς για την 2. Μπουντεσλίγκα

Το Αμβούργο μένει όρθιο και στη Μάιντς για την 2. Μπουντεσλίγκα

Το Αμβούργο αρνήθηκε να χάσει ξανά. Η ομάδα έφυγε με βαθμό από την έδρα της Μάιντς, σε ένα ματς που κράτησε μέχρι τέλους την ένταση. Με το τελικό 1-1, συνεχίζει αήττητη για έκτο παιχνίδι στη Bundesliga.

Ισοπαλία με γκολ και τύχη

Η Μάιντς ξεκίνησε δυνατά και πίεσε από την αρχή. Στο 42ο λεπτό, ο Αμίρι πλάσαρε υπέροχα απευθείας από μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να ελέγχουν τα πράγματα προς το ημίχρονο.

Όμως το Αμβούργο δεν τα παρατάει εύκολα. Στο 64′, ο Βιέιρα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κόντραρε, χάρη σε λίγη τύχη, για να ισοφαρίσει. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν όρθιοι.

Μέχρι το τέλος, η Μάιντς πάλεψε σκληρά για να γυρίσει το ματς. Το Αμβούργο άντεξε την πίεση και πήρε έναν σημαντικό πόντο. Αυτό κρατάει τους “δεινόσαυρους” μακριά από μπελάδες, ενώ η Μάιντς μένει τέσσερις βαθμούς πίσω.

Πρόγραμμα αγώνων μπροστά

Η 23η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Σάββατο. Μπάγερν Μονάχου παίζει με Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 16:30, όπως και Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ, Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κολωνία-Χόφενχαϊμ. Το βράδυ, Λειψία υποδέχεται Μπορούσια Ντόρτμουντ στις 19:30.

Κυριακή έχει Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ στις 16:30. Ζανκτ Πάουλι-Βέρντερ Βρέμης ακολουθεί στις 18:30 και Χάιντενχαϊμ-Στουτγκάρδη κλείνει στις 20:30. Η ΜάιντςΑμβούργο έπαιξε χτες, 20 Φεβρουαρίου, και έληξε 1-1 – γκολ Αμίρι 42′, Βιέιρα 64′.

Κοιτάζοντας μπροστά, η 24η αγωνιστική ξεκινά Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου με Άουγκσμπουργκ-Κολωνία στις 21:30. Σάββατο 28 Φεβρουαρίου: Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μάιντς, Βέρντερ Βρέμης-Χάιντενχαϊμ, Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Βερολίνου, Χόφενχαϊμ-Ζανκτ Πάουλι, όλες 16:30, και Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 19:30.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ 16:30, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ 18:30, Αμβούργο-Λειψία 20:30. Περιμένουμε ενδιαφέροντα ματς εκεί έξω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ