Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα με τον Ολυμπιακό απόψε και ήδη ενημερώνει τους φιλάθλους του με συγκεκριμένες οδηγίες. Η αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της EuroLeague ξεκινά στις 21:15 στο Telekom Center Athens και είναι sold out εδώ και καιρό. Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν τα πάντα σωστά για να περάσει ομαλά η βραδιά.
Πώς μπαίνουμε στο γήπεδο
Οι θύρες ανοίγουν στις 18:15, οπότε καλύτερα να έρθετε νωρίς για να δείτε τις δραστηριότητες γύρω γύρω και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Η είσοδος οχημάτων γίνεται μόνο από τις πύλες Α και Δ, ενώ για parking έχετε επιλογές όπως P0, P2, P3, P4, P6 και P8, εκεί στη συμβολή Σπύρου Λούη με Κύμης. Το P5 μένει αποκλειστικά για όσους έχουν VIP εισιτήρια διαρκείας ή σουίτες.
Εισιτήρια και κανόνες μέσα
Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά, δεν τα δίνετε σε κανέναν άλλο, και για να μπείτε χρειάζεται ταυτοποίηση με την εφαρμογή Gov Wallet. Πρέπει να έχετε το QR code ψηφιακό ή εκτυπωμένο, και τα παιδιά άνω των τριών ετών θέλουν δικό τους εισιτήριο. Εφόσον ο αγώνας είναι sold out, ξεχάστε το, δεν υπάρχουν εισιτήρια ούτε από την ομάδα ούτε από τρίτους, online ή όπου αλλού.
Κάθε φίλαθλος κάθεται ακριβώς στη θέση του, όπως γράφει το εισιτήριό του. Η στήριξη γίνεται με φωνές, τίποτα άλλο – απαγορεύονται laser, καπνογόνα και πυροτεχνήματα, αλλιώς έρχονται βαριές ποινές και ίσως κεκλεισμένων θυρών. Οι court-side θέσεις απαιτούν προσοχή, μην ενοχλείτε το παιχνίδι.
Δεν μπαίνουν πανό πολιτικά, θρησκευτικά ή υβριστικά, ούτε τίποτα ρατσιστικό ή σεξιστικό. Φαγητό, ποτό ή καφές μένουν έξω για λόγους ασφαλείας και εμπορίου. Απαγορευμένα αντικείμενα περιλαμβάνουν κράνη μοτοσικλέτας, μπουκάλια νερού ή άλλων υγρών, εύφλεκτα, αιχμηρά και οτιδήποτε επικίνδυνο.
Ο νόμος βάζει βαριές ποινές για παραβάσεις, όπως απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Κατά την αποχώρηση, ακολουθήστε το προσωπικό ασφαλείας για γρήγορη έξοδο χωρίς προβλήματα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί όλους να έρθουν από νωρίς, να ζήσουν την εμπειρία και να στηρίξουν την ομάδα όπως ξέρουν, υποδεχόμενοι το 2024 σε ακόμα ένα sold out ματς στο σπίτι.