Στενή ήττα της Αθλέτικ Μπιλμπάο πριν από τον πρώτο τελικό με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Στενή ήττα της Αθλέτικ Μπιλμπάο πριν από τον πρώτο τελικό με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Η Μπιλμπάο δέχτηκε νέα ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα χθες βράδυ. Οι παίκτες της έφυγαν νικημένοι από το γήπεδό τους με 84-80 κόντρα στη Μανρέσα, σε ματς που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος. Πλέον, η ομάδα μετράει 13 ήττες συνολικά φέτος, με αυτή να είναι η δεύτερη σερί.

Σκληρό παιχνίδι και αλλαγές στο σκορ

Το ματς κύλησε σαν ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά, με το προβάδισμα να πηγαίνει πέρα δώθε συχνά. Η Μπιλμπάο πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Στα δεκάλεπτα, τα σκορ έμειναν κλειστά: 17-19, 36-39, 57-61 και τελικά 80-84.

Ο Φρέι ξεχώρισε για την ομάδα του με 20 πόντους. Ο Πάντζαρ έβαλε 12 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, ενώ ο Πέτρασεκ είχε εξίσου 12 πόντους με 6 ριμπάουντ. Κανείς τους, όμως, δεν έφτασε να σώσει την κατάσταση.

Κοντά στον τελικό με ΠΑΟΚ

Αυτή η ήττα έρχεται λίγο πριν το ταξίδι της Μπιλμπάο στη Θεσσαλονίκη για τον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup. Ο αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι στις 22 Απριλίου στις 19:15. Ο δεύτερος αγώνας γίνεται στις 29 του μήνα στο Μπιλμπάο, όπου η ομάδα του Πονσαρνάου ελπίζει να πάρει εκδίκηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ