Ο Φαν Χάαλ μας ανατρέπει: “Ζω εδώ και τρία χρόνια με ακτινοβολίες και χειρουργεία, μπορώ να αντιμετωπίσω το θάνατο”

Ο Φαν Χάαλ μας ανατρέπει: “Ζω εδώ και τρία χρόνια με ακτινοβολίες και χειρουργεία, μπορώ να αντιμετωπίσω το θάνατο”

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Λουίς Φαν Χάαλ μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, λεγοντάς μας πως πάσχει από καρκίνο του προστάτη

Αυτή τη φορά, ο Ολλανδός προπονητής αγγίζει την καρδιά κάθε ανθρώπου που διαβάζει ή παρακολουθεί το ντοκιμαντέρ “Always Positive”, το οποίο στοχεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ασθένεια και να συγκεντρώσει κεφάλαια για σχετική έρευνα!

Ο Φαν Χάαλ σχολιάζει με χιούμορ: “Μοιάζω πάντα πολύ νέος, γι’ αυτό φαίνομαι τόσο καλά (γέλια). Η μητέρα μου πέθανε αλλά κανείς δεν μπορούσε να το καταλάβει. Και τώρα ζω με την ασθένεια εδώ και τρία χρόνια. Είναι απίστευτο, αλλά τα κατάφερα και κατάφερα ακόμα να δουλεύω ακόμα και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νομίζω πως τα κατάφερα ακόμα καλύτερα τότε. Για μένα, ήταν θετικό να αντιμετωπίζω και τα δύο“.

Επιπλέον, ο 72χρονος προπονητής μιλάει για το αν η ασθένεια αλλάζει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή, λέγοντας: “Όχι πολύ, πραγματικά. Είμαι συνηθισμένος στο θάνατο. Και όταν άκουσα για πρώτη φορά για τον καρκίνο μου, είπα “Πρέπει να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω”. Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Γι’ αυτό λέω: “Να είσαι αυθεντικός”“.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ