Τραϊάνα Ανανία: Η προσπάθεια να γίνεις ένας άνθρωπος πέρα από το στερεότυπο

Τραϊάνα Ανανία: Η προσπάθεια να γίνεις ένας άνθρωπος πέρα από το στερεότυπο

Ο ρόλος της Ζανέτ, μιας ιερόδουλης, στη σειρά “Το προξενιό της Ιουλίας”, αποτελεί μία πραγματική πρόκληση για την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μοιράστηκε τις απαιτήσεις του ρόλου και τις σκηνές σεξ που είχε να αντιμετωπίσει. Αναφερόμενη στη Ζανέτ, ανέφερε: “Είναι πρόκληση, γιατί είναι ιερόδουλη και έχει πολύ γυμνό. Από την άλλη, παρόλο που αυτή θεωρείται ότι είναι του δρόμου και ότι δεν έχει καλή τύχη, είναι η μόνη που βλέπουμε στη σειρά που έχει μια αυτονομία σε σχέση με τις άλλες γυναίκες, που δεν δουλεύουν και είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Η Ζανέτ κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.”

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιδράσε όταν έμαθε για τον ρόλο, εξομολογήθηκε: “Δεν αντέδρασα, γιατί ήδη είχα προετοιμαστεί για παρόμοιους ρόλους σε προηγούμενα γυρίσματα. Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό και έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη για αυτό”.

Σχετικά με τις γυμνές σκηνές, αποκάλυψε:

“Είχα ήδη δει μια γυμνή σκηνή στη σειρά, οπότε δεν ανησυχούσα για το αποτέλεσμα. Ήταν μια προσεγμένη διαδικασία, με σεβασμό προς την έκθεσή μου. Οι συνάδελφοι ήταν προστατευτικοί και βοηθητικοί. Γενικώς, το καστ ήταν εξαιρετικά επαγγελματικό και ευχάριστο. Στην αρχή, το να πρωταγωνιστείς σε σκηνές σεξ μπορεί να φαίνεται δύσκολο για έναν ηθοποιό, αλλά όταν εστιάζεις στον ρόλο σου, βιώνεις την εμπειρία με εσωτερική αλήθεια, χωρίς να σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν οι υπόλοιποι”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ