Η άποψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Η άποψη του Κώστα Χαρδαβέλλα για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

“Εγώ που δεν είχα γονείς ποτέ μου, ξέρω τι σημαίνει αυτό” σχολίασε ο δημοσιογράφος σε μια συνέντευξή του.

Το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε μια συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». “Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το παιδί χρειάζεται και τη μάνα και τον πατέρα. Ιδιαίτερα τη μάνα. Εγώ που δεν είχα γονείς ποτέ μου, ξέρω τι σημαίνει αυτό, υπάρχει πάντα μέσα μου ένα κενό, μια τρύπα τεράστια, γιατί δεν είχα τη μάνα μου. Άρα λοιπόν ναι, είμαι εναντίον, γιατί αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν με μια τρομακτική έλλειψη του αντίστοιχου φύλου. Κάποια δεν θα έχουν τη μάνα τους και κάποια δεν θα έχουν τον πατέρα τους” ανέφερε.

Σχετικά με την καριέρα του, είπε: “Είμαι 50 χρόνια στην τηλεόραση, για μένα είναι η ζωή μου. Το δημοσιογραφικό ένστικτο και η εντιμότητα σε κάνουν καλό δημοσιογράφο. Ο Μανώλης Καψής κάποτε μου είχε πει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να κοιτάω στα μάτια τον γιο μου χωρίς να ντρέπομαι. Τα λεφτά δεν βγαίνουν με τη δημοσιογραφία”.

Αναφερόμενος στην μάχη του με τον καρκίνο, δήλωσε: “Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας, το 50% της αρρώστιας μου ήταν από στρες για τα νούμερα. Αν έκανα υψηλά νούμερα, ξεκινούσα τη μέρα μου με χαρά. Αν ήταν χαμηλά τα νούμερα, ήμουν ράκος. Τα στελέχη των καναλιών είναι σκληρά, κόβουν εκπομπές χωρίς να δοθεί η ευκαιρία να καταφέρουν να κάνουν νούμερα”.

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραδέχτηκε: “Έχω κάνει το λάθος της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση με την Αγγελική Νικολούλη. Ο τηλεοπτικός μας καβγάς με την Αγγελική ήταν ανόητος. Ο καρκίνος μού έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη πίστα. Όταν πλησιάζεις το θάνατο, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ