Viral TikTok: Το απίστευτο δώρο που έκανε φαστφουντάδικο σε υπάλληλό του

Viral TikTok: Το απίστευτο δώρο που έκανε φαστφουντάδικο σε υπάλληλό του

Η γνωστή αλυσίδα fast food θέλησε να κάνει δώρο σε έναν υπάλληλό της μετά από 27 χρόνια αφοσίωσης. Ωστόσο, το δώρο προκάλεσε αντιδράσεις στα social media καθώς ήταν υπερβολικά ταπεινό.

Σοκαρίστηκαν οι χρήστες των social

Ο χρήστης Twitter δήλωσε σοκαρισμένος για το μικρό δώρο που έλαβε ο εργαζόμενος, ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε το βίντεο “καταθλιπτικό” και “ντροπιαστικό” για το brand. Η κόρη του αποφάσισε να οργανώσει έναν έρανο για να ευχαριστήσει τον πατέρα της για την αφοσίωσή του, συγκεντρώνοντας συνολικά 439.000 δολάρια.

Το όνειρο ζωής που πραγματοποίησε ο μάγειρας φαστ φουντ με τα χρήματα

Μετά από τον έρανο, ο υπάλληλος αγόρασε ένα σπίτι στο Πάχραμπ, μια πόλη έξω από το Λας Βέγκας, και προορίζει το υπόλοιπο χρήματα για την ανακαίνιση του καταλύματός του και την οικονομική στήριξη της οικογένειάς του.

Οι δωρεές «άλλαξαν τη ζωή μου για πάντα»

Ο εργαζόμενος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τις δωρεές που άλλαξαν τη ζωή του, καθώς προγραμματίζει να εργαστεί για τουλάχιστον τρία ή τέσσερα ακόμη χρόνια και να εξασφαλίσει την συνταξιοδότησή του.

Η δωρεά 5.000 δολαρίων του κωμικού Ντέιβιντ Σπέιντ

Η δωρεά 5.000 δολαρίων από τον κωμικό Ντέιβιντ Σπέιντ και η συνομιλία τους στο Instagram ανάμεσα στη σημαντική πληρωμή και την εκφραστική ανταλλαγή ευχαριστιών, έχουν προσθέσει στην έκπληξη των γεγονότων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ