Τζόρτζια Μελόνι: Ο χωρισμός της και το βίντεο που κατέστρεψε τον σύντροφό της

Τζόρτζια Μελόνι: Ο χωρισμός της και το βίντεο που κατέστρεψε τον σύντροφό της

Ο χωρισμός της Ιταλίδας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι, από τον επί δεκαετίας σύντροφό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο, έχει προκαλέσει αναταραχή στην Ιταλία. Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο λόγος για τον χωρισμό αυτό ήταν οι ανήθικες προτάσεις του Τζιαμπρούνο προς γυναίκες συναδέλφους του κατά την προετοιμασία της εκπομπής που παρουσιάζει. Ένα ηχητικό απόσπασμα αποκάλυψε αυτές τις προτάσεις και οδήγησε στον χωρισμό του ζευγαριού.

Στο ηχητικό απόσπασμα, ο Τζιαμπρούνο πλησιάζει μια από τις συντελεστές της εκπομπής και της κάνει ακατάλληλα σχόλια για το σεξ. Επίσης, ρωτά και άλλες γυναίκες παρόντες στο πλατό αν έχουν αγόρι και αν είναι ανοιχτόμυαλες. Οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις και καταγγέλλονται ως παρενόχληση.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος, ο Τζιαμπρούνο δεν αναμένεται να παρουσιάσει την εκπομπή του. Το ζευγάρι ήταν μαζί επί δέκα χρόνια και αποφάσισε να χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό. Η Μελόνι ανέφερε ότι θα υπερασπιστεί με κάθε κόστος τη φιλία τους και το κοινό τους παιδί.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση της Μελόνι για τον χωρισμό και την ανάρτηση νωρίτερα στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τον πρώην σύντροφό της για τα υπέροχα χρόνια που πέρασαν μαζί και εξέφρασε την αγάπη της για το παιδί τους. Η Μελόνι τόνισε ότι, παρά τον χωρισμό, θα υπερασπιστεί τη φιλία τους και θα προστατεύσει την οικογένειά της.

Snapinsta.app 393170982 1060031551840050 3529460163849757005 n 1080

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ