Τρομακτική εμπειρία ενός αεροσκάφους στη Βραζιλία: Η στιγμή που το Airbus εκδήλωσε φλόγες – Δείτε το βίντεο

Τρομακτική εμπειρία ενός αεροσκάφους στη Βραζιλία: Η στιγμή που το Airbus εκδήλωσε φλόγες – Δείτε το βίντεο

Τρομακτική εμπειρία είχαν οι επιβάτες ενός Airbus A321, όταν ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Salvador-Deputado Luís Eduardo Magalhães.

Ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο κινητήρας ενός Airbus A321 τυλίχθηκε στις φλόγες την Κυριακή διαδίκτυο, όταν χτύπησε ένα πουλί κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από τη Βραζιλία, έχει γίνει συζήτηση. Το αεροσκάφος της LATAM Airlines, που εδρεύει στη Χιλή, είχε απογειωθεί από το Σαλβαδόρ για μια τρίωρη πτήση προς το Σάο Πάολο, όταν ξαφνικά ένα πουλί χτύπησε τη δεξιά πτέρυγα του αεροσκάφους. Το βίντεο από το εσωτερικό της πτήσης δείχνει σπινθήρες να εκπέμπονται από τον κινητήρα καθώς ο πιλότος γυρίζει πίσω για να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Salvador-Deputado Luís Eduardo Magalhães.

Μετά την ασφαλή προσγείωση, οι επιβάτες αναγνώρισαν τις δεξιότητες του πιλότου και τον χειροκρότησαν. Καθώς το αεροσκάφος προσγειώνεται, ο κινητήρας εκλπέπει φλόγες. Ένας επιβάτης, ευγνώμων που επέζησε, βγήκε από το αεροπλάνο γονατιστός. “Ήταν πραγματικά μια στιγμή τρόμου αυτή που ζήσαμε. Ένας πολύ μεγάλος τρόμος, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Ο κινητήρας τυλίχθηκε στις φλόγες λίγα λεπτά μετά την απογείωση. Πανικοβληθήκαμε, νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε”, δήλωσε ο επιβάτης. Αντιπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε στο CEN ότι όλοι οι επιβάτες ήταν εντάξει και ήδη είχαν κλείσει θέσεις σε άλλες πτήσεις. “Η εταιρεία τονίζει ότι λαμβάνει όλα τα τεχνικά μέτρα για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές ταξίδι για όλους”, δήλωσε η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ