Τραγωδία σε πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό

Τραγωδία σε πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό

Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου στο Μεξικό εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν το αεροσκάφος που συμμετείχε στη γιορτή συνετρίβη μπροστά στους καλεσμένους. Το συμβάν καταγράφηκε σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή στο Twitter. Στο βίντεο φαίνεται ένα ζευγάρι να ποζάρει μπροστά σε μια φωτιστική πινακίδα που γράφει “Oh Baby”, ενώ γύρω τους βρίσκονται συγγενείς και φίλοι. Τα κόμφετι εκτοξεύονται και ο ουρανός γεμίζει με ροζ καπνούς από το αεροσκάφος τύπου Piper PA-25-235 Pawnee. Λίγο αργότερα, το αεροπλάνο πέφτει και συντρίβεται. Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, οι παρευρισκόμενοι φαίνονται να μην προσέχουν την τραγωδία που συμβαίνει στον ουρανό.

Το τραγικό βίντεο έγινε viral

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι αρχές βρήκαν τον πιλότο νεκρό στα συντρίμμια του αεροπλάνου, όταν ένας καλεσμένος από το πάρτι κάλεσε βοήθεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του. Το βίντεο του συμβάντος έγινε viral και έθεσε ξανά υπό συζήτηση τις αποκαλύψεις φύλου και τον τρόπο που πραγματοποιούνται από τους μελλοντικούς γονείς.

Χρήστες των social media κατακρίνουν την απερίσκεπτη συμπεριφορά στο βίντεο, καθώς η κάμερα γυρίζει πίσω στο ζευγάρι, ενώ ο πιλότος πέφτει σε θάνατο. Οι συνειρμοί δείχνουν ότι ο εικονολήπτης, αρχικά, δεν αντιλήφθηκε το δυστύχημα. “Αυτά τα πάρτι αποκάλυψης φύλου έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τους θανάτους που συμβαίνουν κάθε χρόνο”, δήλωσε ένας χρήστης. “Είναι αποκρουστικό το γεγονός ότι η κάμερα απομακρύνθηκε από τον πιλότο χωρίς να ανταποκρίνεται στο τραγικό συμβάν”, έγραψε ένας άλλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ