Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο με φεράρι στην Ιταλία

Τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο με φεράρι στην Ιταλία

Ένα τραγικό ατύχημα σημειώθηκε με ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 120.000 ευρώ που προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και μετέτρεψε τα θύματά του σε σωρούς στις φλόγες, αφήνοντας πίσω μόνο τα χρυσά ρολόγια που φορούσαν…

Ένα μοντέλο και ένας φίλος DJ βρήκαν τον όλεθρο στο τροχαίο ατύχημα, όταν η Ferrari τους, αξίας 120.000 ευρώ, συγκρούστηκε με τις προστατευτικές μπάρες και εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Το όχημα, το οποίο κινούνταν με 200 χιλιόμετρα την ώρα, διασπάστηκε στη μέση και σχεδόν καταστράφηκε εντελώς, ενώ το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σημείο του ατυχήματος. Ένας από τους μπροστινούς τροχούς του αυτοκινήτου αποκολλήθηκε, αναπηδώντας μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου σχεδόν εξαφανίστηκε από τη φωτιά, μείνοντας όρθια μόνο η περιοχή του κινητήρα. Οι αρχές επείγουσες ανάγκες και πυρόσβεστες που κλήθηκαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να παρέμβουν.

Το ατύχημα συνέβη σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία την περασμένη Κυριακή

Η Anna Kraevskaya, 21 ετών, ήταν στη θέση του συνοδηγού δίπλα στον Hysni Qestaj, 40 ετών. Μερικές ώρες νωρίτερα, ο Qestaj, γνωστός ως DJ Style Q, είχε παίξει μουσική σε κλαμπ στην Ελβετία. Ο 40χρονος ζούσε στο Villeneuve της Ελβετίας και είχε δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 14 ετών, που ζούσαν με τη μητέρα τους στο Κόσοβο.

Η Kraevskaya, που ήταν από την Ουκρανία και ζούσε στην Ελβετία, μοίραζε στο Instagram τα ταξίδια της παγκοσμίως. Παρά τη σχέση τους, δεν είχαν κοινές φωτογραφίες στα social media. Τα αποτελέσματα των DNA αναζητήσεων για το δεύτερο πτώμα δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όμως οι αρχές πιστεύουν πως ανήκει στην κοπέλα. Το μόνο που εντοπίστηκε από τα σορά τους, που είχαν μετατραπεί σε στάχτες, ήταν τα δύο χρυσά ρολόγια που φορούσαν. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε περάσει χρόνο μαζί στον κλαμπ Jukebox πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους στην Ιταλία την επόμενη μέρα. Ο Qestaj είχε εμφανισθεί σε διάφορες χώρες όπως η Αλβανία, η Ελβετία, η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αδερφός του, Agimi, περιέγραψε τον πατέρα των δυο παιδιών ως το πιο αγαπητό άτομο που γνωρίζει και έναν υπέροχο αδελφό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ