Τουρκία επεμβάσεις: 26χρονη πήγε για ανόρθωση γλουτών και πέθανε από ανακοπή

Τουρκία επεμβάσεις: 26χρονη πήγε για ανόρθωση γλουτών και πέθανε από ανακοπή

Τραγωδία στην Τουρκία: Νεαρή γυναίκα που είχε υποβληθεί σε ανόρθωση γλουτών πέθανε από καρδιακή ανακοπή

Μια 26χρονη Βρετανίδα, η Ντέμι Αγκόλια, πέθανε λίγες ημέρες μετά την επέμβαση ανόρθωσης γλουτών που υποβλήθηκε στην Τουρκία. Ενώ οι γιατροί είχαν αρχικά αναφέρει ότι η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η νεαρή γυναίκα παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Μάντσεστερ, όπου και πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο ταξί επιστρέφοντας στην κλινική της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η Ντέμι πιστεύεται ότι υπέστη σειρά καρδιακών προσβολών λόγω εμβολής λίπους, αν και οι επίσημες ανακοινώσεις των γιατρών αναφέρουν ότι η επέμβασή της ήταν επιτυχής. Η νεαρή γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, είχε ήδη υποβληθεί σε προηγούμενες αποτυχημένες επεμβάσεις στην Τουρκία.

Ο αδερφός της, Καρλ, κατέθεσε ότι η οικογένειά της και ο σύντροφός της προσπάθησαν να την πείσουν να μην υποβληθεί στην επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, και προειδοποίησε όλους όσους σκέφτονται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις στην Τουρκία να σκεφτούν καλά.

Το τραγικό συμβάν προκάλεσε αναστάτωση στους οικείους της Ντέμι, καθώς εκείνη άφησε πίσω της τρία μικρά παιδιά. Αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής έκθεσης για να διευκρινιστούν οι ακριβείς λεπτομέρειες του θανάτου της.

Η περίπτωση της Ντέμι αναδεικνύει τους κινδύνους που συνεπάγεται η υποβολή σε χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό, και επαναφέρει στο προσκήνιο τη σημασία της προσεκτικής επιλογής και ενημέρωσης πριν αποφασίσει κάποιος να υποβληθεί σε τέτοιες διαδικασίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ