Το Μεγιστάνας της Τουρκίας – Ένα Σοκαριστικό Γεγονός

Το Μεγιστάνας της Τουρκίας – Ένα Σοκαριστικό Γεγονός

Ένα συγκλονιστικό γεγονός συνέβη στην Τουρκία, όταν ένας βρετανός πολυεκατομμυριούχος δολοφόνησε τη σύζυγό του ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, για να αυτοκτονήσει στη συνέχεια, ενώ τα τρία τους παιδιά ήταν εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαίου “ASG Inspection”, David Thomas Blyth, βρήκε τραγικό θάνατο τη σύντροφό του, Victoria Vera, στην Άγκυρα. Η θύματα ήταν γνωστός κωμικός ηθοποιός και συνεργαζόταν με το “Morning Show” στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο παρουσιαστή, Leos Mares.

665021ce-94bb-4c0d-a1c6-bf0bd2d76721

Η τραγική αυτή πράξη φέρεται ότι συνέβη μετά από έντονο λόγο και ζήλεια για μηνύματα που η 40χρονη ηθοποιός είχε λάβει στο κινητό της τηλέφωνο. Το ανατριχιαστικό είναι πως το επεισόδιο συνέβη ενώ τα τρία παιδιά τους, τριών, τεσσάρων και 14 ετών αντίστοιχα, βρίσκονταν εκεί. Τώρα, οι συγγενείς της μητέρας προσέχουν τα παιδιά, μετά από αυτό το τρομερό γεγονός. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και ζούσε στην Πράγα πριν μετακομίσει στην Τουρκία, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων του Blyth στη Μέση Ανατολή.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==
ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Η παρουσιάστρια αφιέρωνε μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, συνεργαζόμενη με τον οργανισμό “Velvet Smile” στην Τσεχία, ο οποίος στηρίζει οικογένειες ασθενών και παιδιών με αναπηρία, καθώς και θύματα ενδοοικογενειακής βίας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ