Συνελήφθη γιαγιά 103 ετών που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια!

Συνελήφθη γιαγιά 103 ετών που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια!

Μια 103χρονη γυναίκα συνελήφθη στην Ιταλία όταν οδηγούσε κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς έγκυρο δίπλωμα οδήγησης και χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου. Η κυρία αποφάσισε να πάει να επισκεφτεί φίλους της κοντά στη Φεράρα. Η αστυνομία την εντόπισε στην πόλη του Μποντένο, όπου έμενε, και ανακάλυψε πως είναι πάνω από 103 ετών αλλά ακόμα ικανή να οδηγήσει.

Αν και το δίπλωμά της είχε λήξει εδώ και δύο χρόνια, λόγω της προχωρημένης ώρας ήταν διασπασμένη και επαναλάμβανε συνεχώς τον ίδιο δρόμο. Στην Ιταλία, οι οδηγοί άνω των 80 πρέπει να επανεξετάζουν την κατάστασή τους κάθε δύο χρόνια. Η αστυνομία την συνόδευσε στο σπίτι της χωρίς να της επιβάλει πρόστιμο.

Η κυρία Μολινάρι, όπως η ίδια αποκαλείται, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να μείνει εντός των τειχών του σπιτιού της, αλλά σχεδιάζει να αποκτήσει ένα μηχανάκι για να διατηρήσει την ανεξαρτησία της. Η ζωηρή ηλικιωμένη έχει ήδη μεταφερθεί στην κυκλοφορία με ποδήλατο. Η ιστορία της έλαβε θετική υποδοχή από τον δήμαρχο της Φεράρα, Άλαν Φάμπρι, ο οποίος εξέφρασε την θαυμασμό του για τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ