Σπάνια Περίπτωση: Οικογένεια στο Τέξας Γεννά Ομοζυγωτικά Τετράδυμα Κοριτσάκια

Σπάνια Περίπτωση: Οικογένεια στο Τέξας Γεννά Ομοζυγωτικά Τετράδυμα Κοριτσάκια

Μία οικογένεια στο Τέξας κατάφερε το σχεδόν ανέφικτο: να φέρει στον κόσμο ομοζυγωτικά τετράδυμα κοριτσάκια, με πιθανότητες μία στα 15 εκατομμύρια. Η Mercedes και ο Jonathan Sandhu δέχτηκαν το σοκ της είδησης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της Mercedes, αλλά τελικά χάρηκαν για το μοναδικό αυτό δώρο. Η οικογένεια ήδη έχει δύο γιους και τα τέσσερα νέα μέλη κάνουν την οικογένειά τους ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Τα κοριτσάκια, Hannah Grace, Lucy Marie, Rebecca Claire και Petra Anne, γεννήθηκαν πρόωρα με καισαρική τομή στις 29 εβδομάδες κύησης. Παρά τη νωχελική προσδοκία της μητέρας, η εγκυοσύνη εξελίχθηκε φέρνοντας ταυτόχρονα χαρά και συγκίνηση στην οικογένεια. Τα νεογέννητα βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία τους και εκτιμούν πως θα είναι έτοιμα να επιστρέψουν σπίτι τους μέχρι τον Ιούλιο.

Η Mercedes και ο Jonathan αντιμετώπισαν την έκπληξη της τετράδας με χαρά και ανησυχία, αλλά η ανακούφιση που ένιωσαν με την ασφάλεια των μωρών τους ήταν ανεκτίμητη. Μετά τη δοκιμασία αυτή, το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την πέμπτη τους επέτειο γάμου, ενώ η Mercedes δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι πιο αξιολάτρευτο ως δώρο από τα νέα μέλη της οικογένειάς τους.

Πηγή: nbcnews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ