Σοκαριστικό βίντεο: Φοιτητές στη Βραζιλία πραγματοποίησαν ανήθικες πράξεις

Σοκαριστικό βίντεο: Φοιτητές στη Βραζιλία πραγματοποίησαν ανήθικες πράξεις

Πρόσφατα, ένα βίντεο έγινε viral στα social media και προκάλεσε αίσθηση για τα ανήθικα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ένα πανεπιστήμιο στη Βραζιλία. Η ομάδα futsal του πανεπιστημίου του Σάντο Αμάρο συγκεντρώθηκε στο γήπεδο όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ γυναικών και εμφανίστηκαν με τα παντελόνια τους κατεβασμένα, πραγματοποιώντας ανήθικες πράξεις. Οι αηδιαστικές σκηνές αυτές έχουν προκαλέσει σοκ και αηδία σε πολλούς.

Το πανεπιστήμιο του Σάντο Αμάρο, αντιδρώντας στο περιστατικό, απέβαλε άμεσα έξι φοιτητές που το συμμετείχαν στην απαράδεκτη συμπεριφορά. “Το Unisa, με πάνω από 55 χρόνια ιστορίας, απορρίπτει απερίφραστα αυτήν την είδους συμπεριφορά, που είναι εντελώς αντίθετη προς την ιστορία και τις αξίες μας”, δήλωσε η σχολή σε ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, παρευρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου και καταδίκασε αυτές τις αηδιαστικές πράξεις. Το υπουργείο Γυναικών της Βραζιλίας εξέφρασε επίσης την αποτροπιασμένη του για το περιστατικό και είπε ότι πρέπει να γίνει σεβαστό από τον νόμο, θέλοντας να διακόψει μια μισογυνιστική κουλτούρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ