Ριπή ρουκετών ανατινάχθηκε από τη Γάζα προς την Ισραηλινή περιοχή-Αναφέρθεί μία νεκρή από την Ισραηλινή πλευρά

Ριπή ρουκετών ανατινάχθηκε από τη Γάζα προς την Ισραηλινή περιοχή-Αναφέρθεί μία νεκρή από την Ισραηλινή πλευρά

Ρουκέτες από τη Γάζα: «Ορισμένοι τρομοκράτες έχουν διεισδύσει στην Ισραηλινή επικράτεια από τη Λωρίδα της Γάζας», ανακοίνωσε ο στρατός.LINK

Παλαιστίνιοι ένοπλοι διείσδυσαν σε περιοχές της νότιας Ισραηλινής επικράτειας ενώ ξέσπασε ένας καταρρακτώδης βομβαρδισμός ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας το πρωί του Σαββάτου, σε μια επιθετική επίθεση απρόσμενη, για την οποία ευθύνονται τα μέλη της ισλαμικής ομάδας Χαμάς. O υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος του Χαμάς, Μοχάμεντ Ντεΐφ, ανακοίνωσε την έναρξη της επιχείρησης, καλώντας τους Παλαιστίνιους να αντισταθούν. Μια Ισραηλινή υπέκυψε στα τραύματα της, σύμφωνα με τις επείγουσες υπηρεσίες, ενώ οι ασθενοφόρα βρίσκονταν σε ετοιμότητα σε περιοχές κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ η σειρήνα ήχησε σε όλη την Ισραηλινή επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επίθεση κατά περαστικού πυροδότησαν οι ένοπλοι στην πόλη του Σντερότ, στο νότιο τμήμα της Ισραηλινής επικράτειας, ενώ τα βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν συγκρούσεις σε δρόμους πόλεων. «Ορισμένοι τρομοκράτες έχουν διεισδύσει στην Ισραηλινή επικράτεια από τη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι οι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ