Περιστατικό σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου: Ζευγάρι τσακώθηκε για την ασυνήθιστη πράξη

Περιστατικό σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου: Ζευγάρι τσακώθηκε για την ασυνήθιστη πράξη

Σε πτήση προς την Ίμπιζα, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πρόσφατα, όταν ένα ζευγάρι αποφάσισε να εμπλακεί σε σεξουαλική πράξη στις τουαλέτες ενός αεροπλάνου της EasyJet. Το πλήρωμα και οι επιβάτες παραμένοντας άφωνοι με το θέαμα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω social media κατέγραψε τη στιγμή όπου το ζευγάρι αποκαλύπτεται, με τους επιβάτες να αντιδρούν με έντονα σχόλια και το πλήρωμα να κρύβει το πρόσωπό του από ντροπή. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, το ζευγάρι συνέχισε ατάραχα με την πράξη του, με τον άνδρα να κλείνει την πόρτα της τουαλέτας.

Ένας εκπρόσωπος της EasyJet ανέφερε στην Daily Mail ότι με την άφιξη της πτήσης από το Λούτον στην Ίμπιζα, επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς των δύο επιβατών. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του ζευγαριού ή αν υπήρξαν συλλήψεις στην Ίμπιζα. Ωστόσο, βάσει του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα, είναι παράνομο να εκτελείται σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου που χρησιμοποιείται από το κοινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ