Περιστατικό παιδοκτονίας στη Νεμπράσκα: 16χρονη κοπέλα κατηγορείται για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της με το ένα μαχαίρι

Περιστατικό παιδοκτονίας στη Νεμπράσκα: 16χρονη κοπέλα κατηγορείται για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της με το ένα μαχαίρι

Περιστατικό παιδοκτονίας στη Νεμπράσκα: Οι γονείς της έφηβης κατηγορούν την 16χρονη ότι χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι από την κουζίνα για να δολοφονήσει το νεογέννητο παιδί της.

Μια 16χρονη κοπέλα συνελήφθη στη Νεμπράσκα με την κατηγορία ότι σκότωσε το νεογέννητο παιδί της κόβοντάς του τον λαιμό, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα Scottsbluff Star Herald, αστυνομικοί επισκέφθηκαν ένα σπίτι στην πόλη Γκόρντον την περασμένη Δευτέρα, μετά τηλεφώνημα που ανέφερε ότι ένα κορίτσι είχε γεννήσει και το μωρό δεν ανέπνεε.

Ο πατέρας της έφηβης άνοιξε την πόρτα και δήλωσε ότι “έφτασαν πολύ αργά”. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη μητέρα να κρατά το πτωχό βρέφος τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και να κλαίει. Αποκάλυψε ότι το μωρό είχε τραύμα στην τραχεία και αρκετές μαχαιριές στο στήθος, σύμφωνα με το έγγραφο της σύλληψης. Οι διασώστες προσπάθησαν να βοηθήσουν το βρέφος, αλλά αυτό ήταν ήδη νεκρό.

Ο πατέρας της 16χρονης βρήκε το βρέφος μέσα σε μια ντουλάπα

Οι γονείς της έφηβης κατέθεσαν στην αστυνομία ότι πιστεύουν πως η 16χρονη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το χρησιμοποίησε για τη δολοφονία του νεογέννητου παιδιού της. Η έφηβη φαίνεται να είχε πει στη μητέρα της ότι έπρεπε να πάει στο σούπερ μάρκετ για σερβιέτες λόγω της περιόδου της. Λίγο αργότερα, η μητέρα της εντόπισε αρκετό αίμα στο υπνοδωμάτιο της κόρης της. Όταν το κορίτσι επέστρεψε περίπου 15 λεπτά αργότερα, η μητέρα της της ζήτησε εξηγήσεις και τότε εκείνη παραδέχτηκε το έγκλημα. Ο πατέρας της βρήκε το βρέφος μέσα σε μια ντουλάπα, σύμφωνα με το έγγραφο.

Δεν είναι σαφές αν οι γονείς γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κόρης τους πριν το περιστατικό. Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Regional West Medical Center όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ματωμένα ρούχα και πετσέτες ανακαλύφθηκαν κατα τη διάρκεια έρευνας του σπιτιού. Ο πατέρας παρέδωσε το μαχαίρι που βρήκε μέσα στη ντουλάπα και πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία. Η 16χρονη κρατείται και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 16 Νοεμβρίου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ