Ομήρους της Χαμάς: Απελευθερώθηκε Ισραηλινή και τα δύο παιδιά της

Ομήρους της Χαμάς: Απελευθερώθηκε Ισραηλινή και τα δύο παιδιά της

Οι ομήρους της Χαμάς απελευθερώθηκαν: μια ισραηλινή γυναίκα και τα δύο παιδιά της συνοδεύτηκαν από τρία μέλη της οργάνωσης σε μια περιφραγμένη περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε την απελευθέρωση τριών ομήρων την Τετάρτη βράδυ: μια ισραηλινή έποικος και τα δύο παιδιά της. Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανέφερε ότι “απελευθερώθηκαν μια ισραηλινή έποικος και τα δύο παιδιά της, που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων”. Μέχρι στιγμής, ο ισραηλινός στρατός δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP). Ένα βίντεο που μεταδόθηκε από το παλαιστινιακό τηλεοπτικό δίκτυο Al Aqsa δείχνει μια γυναίκα και δύο παιδιά να συνοδεύονται από τρία μέλη της Χαμάς σε μια περιφραγμένη περιοχή (φαίνεται να είναι ο φράχτης των συνόρων της Γάζας), κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με το Times of Israel, το βίντεο δεν είναι καινούργιο, αλλά προέρχεται πιθανώς από το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις νότιες κοινότητες, και έχει ως σκοπό να αμφισβητήσει τις κατηγορίες ότι η Χαμάς κρατά γυναίκες και παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ