Ο πράσινος Άγιος Βασίλης από την Ινδία μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες

Ο πράσινος Άγιος Βασίλης από την Ινδία μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες

Ένας καλλιτέχνης από την Ινδία κατάφερε να δημιουργήσει έναν τεράστιο Άγιο Βασίλη από κρεμμύδια και άμμο στην παραλία Πούρι. Με ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που ξεπερνά τους δύο τόνους συμβολίζει τη σωτηρία του πλανήτη και μπαίνει για πρώτη φορά στο βιβλίο Γκίνες. Η δημιουργία αυτή αποτελεί μια έκκληση για την προστασία του περιβάλλοντος και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Κάντε δώρο ένα φυτό, γιατί η Γη μας χρειάζεται πράσινο».

Η δημιουργία αυτή απαιτήθηκαν 8 ώρες δουλειάς και η συμβολή 32 βοηθών, που αποτέλεσε τον κίνδυνο για την υλοποίηση του γλυπτού. Ο πράσινος Άγιος Βασίλης έχει μήκος 30 μέτρα και προκάλεσε θαυμασμό σε όλο τον κόσμο.

Άλλες ασυνήθιστες γιορτινές εκδηλώσεις

Σε άλλα μέρη του κόσμου, οι γιορτινές εκδηλώσεις είχαν επίσης ασυνήθιστα χαρακτηριστικά. Στο Βερολίνο, 180 άτομα φόρεσαν το σκούφο του Άγιου Βασίλη και έτρεξαν 5 χιλιόμετρα, ενώ στη Ρωσία, περισσότεροι από 100 Άγιοι Βασίληδες μοίρασαν δώρα και χόρεψαν στο μετρό της Μόσχας. Σίγουρα, όλες αυτές οι εκδηλώσεις δημιούργησαν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στην περίοδο των γιορτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ