Ο Γάλλος τραγουδιστής Kendji Girac προσποιήθηκε αυτοκτονία για τη σύντροφό του

Ο Γάλλος τραγουδιστής Kendji Girac προσποιήθηκε αυτοκτονία για τη σύντροφό του

Η αλήθεια για τον πυροβολισμό στο στήθος του 27χρονου Γάλλου τραγουδιστή Kendji Girac αποκαλύφθηκε από τον εισαγγελέα της Μον ντε Μαρσάν, Olivier Janson, σε συνέντευξη Τύπου. Ο Janson δήλωσε ότι ο τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να προκαλέσει φόβο στη σύντροφό του και να μην τον εγκαταλείψει. Ο Girac βρέθηκε τραυματισμένος στο στήθος μέσα σε τροχόσπιτο στις 22 Απριλίου στη Μπισκαρός, Γαλλία.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι προσποιήθηκε αυτοκτονία λόγω κρίσης πανικού που ένιωσε με την απειλή χωρισμού από τη σύντροφό του. Ο Girac είχε καταναλώσει αλκοόλ και κοκαΐνη πριν το περιστατικό. Οι εξετάσεις έδειξαν υψηλά επίπεδα αλκοόλ και κοκαΐνης στο αίμα του. Ο εθισμός του στα ναρκωτικά αναφέρεται ως αίτια συγκρούσεων με τη σύντροφό του Soraya Miranda, με την οποία έχουν μια κόρη.

Kendji Girac

Η Miranda ανέφερε παλαιότερα τις αυτοκτονικές τάσεις του Girac. Συμφωνα με τον εισαγγελέα, ο τραγουδιστής δεν γνώριζε ότι το όπλο του ήταν φορτισμένο. Τα ίχνη σωματικής βίας δεν εντοπίστηκαν σε αυτόν και τη Miranda, ενώ ο Girac χειρουργήθηκε με επιτυχία και δεν αντιμετωπίζει πλέον κίνδυνο.

Ο τραγουδιστής, καταγόμενος από τσιγγάνικη και καταλανική καταγωγή, έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ ακόμα και μετά τη νίκη του στο «The Voice 2014». Με τη Miranda έχουν μια κόρη, ωστόσο η σχέση τους έχει αντιμετωπιστεί με δυσκολίες από την οικογένεια του και την ίδια τη Miranda.

kendi

Μετά από τη συνέντευξη του εισαγγελέα, οι μάνατζερ του Girac εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας σεβασμό για την ανάρρωσή του. Εάν δεν υπάρξουν νέα στοιχεία, η υπόθεση αναμένεται να κλείσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ