Μυστήριο με το δαχτυλίδι αξίας 750.000 ευρώ που βρέθηκε σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας στο Ritz

Μυστήριο με το δαχτυλίδι αξίας 750.000 ευρώ που βρέθηκε σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας στο Ritz

Το δαχτυλίδι αξίας 750.000 ευρώ εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, προκαλώντας αναρίθμητα ερωτηματικά. Αν υπήρξε ληστεία, απροσεξία ή γρήγορο κτύπημα όταν παρουσιάστηκε ευκαιρία; Μετά από δύο μέρες ανεξήγητης εξαφάνισης, το δαχτυλίδι βρέθηκε στη σακούλα μιας ηλεκτρικής σκούπας, όπως δήλωσε το ξενοδοχείο. Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση αυτή δεν κατόρθωσε να εξισώσει όλες τις αμφιβολίες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη. Εφημερίδες εναντιώθηκαν σε αυτή την εξήγηση, ενώ το ξενοδοχείο εξακολουθεί να διερευνά το περιστατικό.

Η πελάτισσα, μία επιχειρηματίας από τη Μαλαισία, δήλωσε ότι άφησε το δαχτυλίδι σε ένα τραπέζι και όταν γύρισε για να το πάρει, είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία και οι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνες, ενώ οι αρχές δήλωσαν ότι πρόκειται για μια σημαντική απώλεια.

Κλοπές εκατομμυρίων στο Ritz Paris

Το ξενοδοχείο Ritz Paris έχει ξανάβρεθεί στο επίκεντρο κλοπών. Το 2018, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε κλοπή κοσμημάτων, ενώ προηγουμένως πέντε ένοπλοι άνδρες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ από τις βιτρίνες του ξενοδοχείου.

grayscale photo of street light near building

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ