Μετατροπή της διάβασης πεζών στη Βρετανία σε πιο ασφαλές σημείο με την εγκατάσταση φαναριού μετά από αιτήματα οικοδεσπότων και ατυχήματα

Μετατροπή της διάβασης πεζών στη Βρετανία σε πιο ασφαλές σημείο με την εγκατάσταση φαναριού μετά από αιτήματα οικοδεσπότων και ατυχήματα

Παρακολουθήστε τα πλάνα με τα ατυχήματα που συνέβησαν στη διάβαση στην πόλη του Μπράντφορντ

Μια διάβαση πεζών στο δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας, που χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο επικίνδυνες στη χώρα, θα αναβαθμιστεί με την εγκατάσταση ενός φαναριού στις αρχές του επόμενου μήνα. Αυτή η απόφαση ήρθε μετά από πολλές καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής και την εξάπλωση ενός βίντεο με τα ατυχήματα που έχουν συμβεί εκεί. Η Daily Mail είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο πέρυσι που αποκάλυπτε την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης διάβασης στο Μπράντφορντ, στο οποίο ένα παιδί με ποδήλατο παρασύρεται από ένα αυτοκίνητο και πεζοί τραυματίζονται από οχήματα που δεν σταματούν στο σημείο.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, πολλοί από τους ανθρώπους που φαίνονται στο βίντεο θα μπορούσαν να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα από τα περνώντα οχήματα. Ο Tahir Zeb, που ζει λίγα μέτρα μακριά από τη διάβαση, και οι άλλοι κάτοικοι της περιοχής είχαν ζητήσει επανειλημμένα από τις τοπικές αρχές να εγκατασταθεί ένα φανάρι στο σημείο. Ο Zeb έχει καταγράψει με τις κάμερές του τα ατυχήματα που συμβαίνουν για τέσσερα χρόνια, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα για να πείσει τις αρμόδιες αρχές να πάρουν μέτρα. “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κατάσταση όπου το κόστος έχει προτεραιότητα έναντι της ανθρώπινης ζωής. Δεν θέλω να δω κάποιον να πεθαίνει μπροστά στο σπίτι μου”, δήλωσε ο άνδρας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπράντφορντ ανακοίνωσε ότι οι εργασίες για την εγκατάσταση του φαναριού στο σημείο θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ