Μετανιωμένος Πατέρας της 8χρονης Χαμάς: Τώρα Ελπίζει για την Επιστροφή της Κόρης του

Μετανιωμένος Πατέρας της 8χρονης Χαμάς: Τώρα Ελπίζει για την Επιστροφή της Κόρης του

Ένας πατέρας από την Ιρλανδία που ζει στο Ισραήλ και είχε προηγουμένως δηλώσει ότι ήταν «ευλογία» που η κόρη του πέθανε αντί να απαχθεί από τη Χαμάς, τώρα εξέφρασε μετάνοια για τα λόγια του μετά την πληροφόρηση ότι η 9χρονη κόρη του ενδέχεται να είναι ζωντανή και να κρατείται ως ομήρου. Ο πατέρας της, Τόμας Χαντ, δηλώνει ότι ελπίζει πως η 8χρονη κορούλα του είναι ζωντανή, ανακαλώντας τα λόγια του που προηγουμένως εξέφραζαν ανακούφιση για τον υποτιθέμενο θάνατό της κατά την επίθεση της Χαμάς τον Οκτώβριο.

Η Έμιλι Χαντ, η 9χρονη κορούλα που πίστευαν ότι είχε δολοφονηθεί από τη Χαμάς, πιθανόν να κρατείται ως ομήρου στη Γάζα. Ο πατέρας της, Τόμας, αφού έμαθε τα νέα αυτά, δήλωσε πως μετανιώνει για τα λόγια του και ελπίζει σε θετικές εξελίξεις. Επίσης, αποκάλυψε πως η κόρη του έχει τα γενέθλιά της σύντομα, αλλά πιθανότατα θα βρίσκεται υπό την εξουσία των τρομοκρατών. Ο πατέρας εκφράζει την επιθυμία του να έχει την κόρη του πίσω και να την αγκαλιάσει και δεν σταματάει να εκφράζει την ελπίδα του γι’ αυτό.

Η Καθημερινή Ζωή της 8χρονης Έμιλι

Ο Τόμας Χαντ αναφέρει πως τα γενέθλιά της Έμιλι πλησιάζουν, όμως η πιθανότητα να γιορτάσει τα 9 της χρόνια είναι μικρή λόγω των συνθηκών υπό τις οποίες βρίσκεται. Ο πατέρας σκιαγραφεί τη ζωή που πιθανόν να έχει μέσα σε ένα τούνελ κάτω από τη Γάζα και εκφράζει τη λύπη του που η κόρη του είναι υπό την εξουσία των τρομοκρατών.

Η Οικογενειακή Ιστορία του Χαντ

Ο Τόμας Χαντ εξηγεί τη δική του προσωπική σχέση με το μέρος, το Be’eri, όπου ζει εδώ και 30 χρόνια με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά. Επίσης, αναφέρει πως μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα της Έμιλι, υπέστη τον χαμό της από καρκίνο πριν από πέντε χρόνια. Καταλήγει ότι επιθυμεί να έχει την κόρη του πίσω στη ζωή του και να μπορέσει να την αγκαλιάσει ξανά.

Αυτή είναι η ζωή του πατέρα που έχει βυθιστεί στην αγωνία και ελπίζει να ξανανιώσει η οικογένειά του με την επιστροφή της αγαπημένης του κόρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ