Μεντβέντεφ: “Το καλύτερο που τους περιμένει είναι να είναι σκλάβοι” στην Ουκρανία

Μεντβέντεφ: “Το καλύτερο που τους περιμένει είναι να είναι σκλάβοι” στην Ουκρανία

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αρνήθηκε την ανεξαρτησία της Ουκρανίας και υποστήριξε ότι η Ουκρανία είναι μέρος της Ρωσίας. Κατά τη διάρκεια του συλλόγου “Παγκόσμ(ο Φεστιβάλ Νεολαίας” στο Σίριους, εξέφρασε την άποψη πως η Ουκρανία είναι αποτυχημένο κράτος και ότι ο καλύτερος προορισμός της είναι η δουλεία.

Σε ένα περιβάλλον με καρικατούρες ηγετών από Ευρωπαϊκές χώρες, παρουσίασε την άποψή του για την Ουκρανία και τη Ρωσία. Ανέφερε ότι οι συνομιλίες με την τρέχουσα ουκρανική ηγεσία είναι αδύνατες και ότι η νέα ουκρανική κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί τη “νέα πραγματικότητα” για να προκύψουν συνομιλίες.

Μεντβέντεφ: “Τα σύνορα της Ρωσίας δεν τελειώνουν πουθενά”

Ο Μεντβέντεφ υποστήριξε την επισήμανση του Πούτιν ότι “η Ρωσία δεν έχει σύνορα” και πρόσθεσε πως τα όρια της Ρωσίας είναι απέραντα. Αναφέρθηκε επίσης στις κινήσεις των Αμερικανικών ειδικών δυνάμεων και στρατιωτικών στηρίξεων που πραγματοποιούν ενέργειες πολέμου εναντίον της Ρωσίας.

Για ψυχαγωγία, παρουσίασε καρικατούρες ηγετών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. “Ακολουθώντας τις επιλογές του, έδειξε πως η Ουκρανία ανήκει στη Ρωσία με έναν χάρτη που τη δείχνει να διαιρείται μεταξύ της Ρωσίας, Πολωνίας και Ρουμανίας,” σημείωσε δημοσιογράφος.

«Μεντβέντεφ αλά Κίμ Γιονγκ Ουν»

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν το στιλιστικό στοιχείο του Μεντβέντεφ και τις δηλώσεις του, επισημαίνοντας το κοστούμι “κακού” και την χρήση καρικατούρων ως τρόπο παρουσίασης των απόψεών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ