Ληστής ξυλοφορτώθηκε: Ανεπιτυχής απόπειρα ληστείας στην Καλιφόρνια

Ληστής ξυλοφορτώθηκε: Ανεπιτυχής απόπειρα ληστείας στην Καλιφόρνια

Ένας επίδοξος ληστής κοσμηματοπωλείου στην Καλιφόρνια βρέθηκε σε δυσάρεστη κατάσταση όταν υπαλλήλοι τον έπιασαν και τον έδειραν πριν προλάβει να διαφύγει. Το περιστατικό συνέβη στο κοσμηματοπωλείο Meza’s Jewelry Store στο Ελ Μόντε, ανατολικά του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. Ο ληστής εισέβαλε γύρω στις 2:20 το απόγευμα του Σαββάτου και προσπάθησε να αρπάξει τα κοσμήματα, ψεκάζοντας τους υπαλλήλους με σπρέι πιπεριού.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αντιδράσουν και να αμυνθούν, χτυπώντας τον ληστή και απομακρύνοντάς τον από το κατάστημα. Στο περιστατικό συμμετείχαν τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι διέκοψαν την απόπειρα ληστείας. Ένα βίντεο καταγράφει τη σφοδρή αντεπίθεση των υπαλλήλων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν γροθιές, κλωτσιές και ένα μακρύ ραβδί για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να αποτρέψουν τον ληστή.

Ο ληστής, εμφανώς τρομαγμένος, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ένας από τους εργαζόμενους τον άρπαξε από τη μπλούζα, αφήνοντας πίσω του τα ρούχα του. Τελικά, ο ληστής κατάφερε να διαφύγει με ένα γκρι αυτοκίνητο.

Οι τοπικές αρχές αναζητούν τον ληστή και διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό. Οι εργαζόμενοι που αντιμετώπισαν τον ληστή δήλωσαν ότι έπραξαν αυτό που θεωρούσαν απαραίτητο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους συναδέλφους τους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της αντεπίθεσης των υπαλλήλων:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ