Κορίτσι 14 ετών σκοτώνει τους γονείς της: Σοκ στις ΗΠΑ

Κορίτσι 14 ετών σκοτώνει τους γονείς της: Σοκ στις ΗΠΑ

Μια 14χρονη κοπέλα από το Μισισιπή κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της -η οποία ήταν καθηγήτρια στο σχολείο της- και για το πυροβολισμό του πατριού της. Η 14χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με αναφορές από την New York Post. Η 40χρονη Ashley Smylie, που ήταν καθηγήτρια άλγεβρας στο γυμνάσιο της κόρης της, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Brandon, ανατολικά του Τζάκσον, το απόγευμα της Τρίτης από τον σύζυγό της.

Ο άντρας αντιμετωπίστηκε στη συνέχεια από την 14χρονη κόρη της Smylie, Carly Madison Gregg, η οποία κρατούσε ένα πιστόλι. Αν και κατάφερε να της το πάρει, την πυροβόλησε στον ώμο πριν της το πάρει, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. Η 14χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δήλωσε αθώα στις κατηγορίες. Η εγγύησή της τέθηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Αλλη μια περίπτωση

Μια παρόμοια τραγωδία συνέβη στα Κατεχόμενα στην Κύπρο, στο Λευκόνοικο, πριν από τρία χρόνια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το 14χρονο παιδί έστειλε αυτοάνομα με πυροβόληση τη μητέρα και τον πατέρα του. Επιζούσε μόνο ο 18χρονος αδερφός του, που κατάφερε να διαφύγει. Οι αρχές διενεργούσαν έρευνες για το γεγονός, που είχε τον αποκλειστικό ενδιαφέρον του Τύπου εκείνη τη μέρα.

Το σπίτι που διέμεναν τα τρία παιδιά θεωρείτο ανασφαλές και ο 14χρονος Στυλιανός είχε αναφέρει πως ακούει τα ποντίκια να γυρνούν τα βράδια. Οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας συνιστούσαν στην οικογένεια να μετακομίσει σε άλλο σπίτι και το κράτος να επιβάλει το ενοίκιο, αλλά ο πατέρας του αρνήθηκε και απειλούσε την κοινωνική λειτουργό με όπλο αν επισκεπτόταν πάλι το σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ