Κηδεία Μάθιου Πέρι: Ένα τραγούδι που συγκίνησε όλους

Κηδεία Μάθιου Πέρι: Ένα τραγούδι που συγκίνησε όλους

Στην κηδεία του Μάθιου Πέρι, όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν ακούστηκε ένα τραγούδι του Πίτερ Γκάμπριελ. Το τραγούδι Don’t Give Up έπαιξε στο τέλος της τελετής και έκανε τους πάντες να είναι συγκινημένοι. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίζα Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc, οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στην σειρά των Φιλίτσι, ήταν παρόντες στην τελετή και φορούσαν μαύρα κοστούμια.

Το Don’t Give Up είναι ένα τραγούδι του Peter Gabriel που εμπνέει ανθρώπους που αγωνίζονται με εθισμούς. Ο ίδιος ο Μάθιου Πέρι μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και η τελευταία του κηδεία πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο Forest Lawn.

Στο τέλος της κηδείας, παιχτηκε μια εκτέλεση του τραγουδιού Don’t Give Up. Οι στίχοι του τραγουδιού λένε:

“Είμαι ένας άνθρωπος που έχει εγκαταλείψει όλα τα όνειρά του,

Έχω αλλάξει το πρόσωπό μου,

έχω αλλάξει το όνομά μου,

Αλλά κανείς δεν σε θέλει όταν χάνεσαι”.

Η τελευταία κατοικία του Μάθιου Πέρι ήταν μια ιδιωτική τελετή που παραβρέθηκε μόνο η οικογένειά του.

Ολοι δάκρυσαν στην κηδεία του Μάθιου Πέρι

Όπως αναφέρει ένας παρευρισκόμενος, όλοι οι παρευρισκόμενοι έκλαψαν όταν τελείωσε το τραγούδι. Ήταν μια τελετή γεμάτη δάκρυα και γέλια, όπου μόνο οι στενοί φίλοι και η οικογένεια μίλησαν.

Το Don’t Give Up είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε από τον Peter Gabriel και συμμετέχει η Kate Bush. Κυκλοφόρησε το 1986 και έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με τον Sir Elton John, το τραγούδι αυτό έσωσε τη ζωή του και τον βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Το Don’t Give Up έδειξε σε αυτούς που αγωνίζονται ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι πάντα υπάρχει ελπίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ