Κατάρρευση Γέφυρας Βαλτιμόρη: Βίντεο με Σοκαριστικές Εικόνες και Φόβοι για Θύματα

Κατάρρευση Γέφυρας Βαλτιμόρη: Βίντεο με Σοκαριστικές Εικόνες και Φόβοι για Θύματα

Ένα βίντεο με σοκαριστικές εικόνες έρχεται από τη Βαλτιμόρη, όπου μια γέφυρα κατέρρευσε άμεσα μετά τη σύγκρουση ενός φορτηγού πλοίου με αυτήν – Φόβοι για ενδεχόμενα θύματα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, κομμάτι της γέφυρας στη Βαλτιμόρη, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, κατέρρευσε μετά τη σύγκρουση ενός φορτηγού πλοίου τις πρώτες πρωινές ώρες. Η είδηση έγινε γνωστή περίπου στις 01:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα, μετά την επαφή του πλοίου με τη γέφυρα, η οποία ξέσπασε σε φλόγες και καταρρέυσε μέρος της, με οχήματα που έπεσαν στο νερό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για τη γέφυρα Francis Scott Key Bridge.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή θύματα, ωστόσο οι αρχές φοβούνται για την εμφάνιση του χειρότερου σεναρίου. Σύμφωνα με δηλώσεις ενός υπεύθυνου της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο, “ένα πλοίο με εμπορευματοκιβώτια χτύπησε τη γέφυρα Key στη Βαλτιμόρη. Ένα μέρος της γέφυρας έχει καταρρεύσει και πλοιάρια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή”.

Τα βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης, με το φορτηγό πλοίο να επηρεάζει τη γέφυρα, έχουν ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο και προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Ζωντανή Μετάδοση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ