Ηθοποιός του Baywatch Νικόλ Έγκερτ: Αντιμέτωπη με σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού

Ηθοποιός του Baywatch Νικόλ Έγκερτ: Αντιμέτωπη με σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού

Η ηθοποιός του Baywatch Νικόλ Έγκερτ, γνωστή ως Σάμερ Κουίν στην σειρά, δίνει μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού. Η ηθοποιός 52 ετών αποκάλυψε τη διάγνωσή της πριν λίγους μήνες και ξύρισε το κεφάλι της ως σύμβολο δύναμης και αλλαγής.

Η Έγκερτ αποκάλυψε ότι η διάγνωση ήρθε τον Δεκέμβριο του 2023 και ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της. Επίσης, εξομολογήθηκε για προβλήματα που αντιμετώπισε με την εξέλιξη του καρκίνου στο στήθος της.

Η Δύσκολη Μάχη με τον Καρκίνο

Η Έγκερτ προετοιμάζεται για χειρουργική επέμβαση και θεραπείες αλλά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μια φίλη της δημιούργησε σελίδα στο GoFundMe για να την βοηθήσει στη μάχη της για την υγεία.

Η Έγκερτ με τη δύναμη της και την υποστήριξη των αγαπημένων της, αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Η Γέννηση της “Baywatch”

Η Έγκερτ έγινε γνωστή ως η ξανθιά ναυαγοσώστρια Σάμερ Κουίν στην εμβληματική σειρά των δεκαετιών του ’80 και ’90. Συναδέλφοί της όπως η Τζένι Γκαρθ και η Αλίσα Μιλάνο, της έστειλαν τα πιο τρυφερά μηνύματα υποστήριξης.

Η Έγκερτ αποφάσισε να μοιραστεί την κατάστασή της με το κοινό, ενθαρρύνοντάς τους να αγαπούν και να φροντίζουν την υγεία τους. Με τη δύναμη της εμπειρίας της, ελπίζει να ευαισθητοποιήσει για την ανάγκη της τακτικής εξέτασης και της πρόληψης του καρκίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ