Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος

Η Σάρα Φέργκιουσον διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος

Μια τρίτη δυσάρεστη είδηση έρχεται για μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού μετά την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο…

Η Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσα του Γιορκ, διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του δέρματος λίγους μήνες μετά τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού. Ένας εκπρόσωπός της δήλωσε ότι οι γιατροί αφαίρεσαν έναν σπίλο από το σώμα της, ο οποίος εξετάστηκε ως κακοήθες μελάνωμα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας της για τον καρκίνο του μαστού. Οι γιατροί εξετάζουν τώρα εάν η διάγνωση έγινε σε πρώιμο στάδιο. Η διάγνωση αυτή προκάλεσε έντονη ανησυχία, αλλά η δούκισσα παραμένει αισιόδοξη και υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την ιατρική ομάδα που την στήριξε και υπογραμμίζει τη σημασία της τακτικής επιθεωρητικής εξέτασης για την έγκαιρη ανίχνευση των προβλημάτων υγείας.

Το περασμένο έτος, η Σάρα Φέργκιουσον είχε νοσηλευτεί για καρκίνο του μαστού και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο, το οποίο νοσηλεύει μέλη της βασιλικής οικογένειας εδώ και δεκαετίες.

Sarah Ferguson1

Κέιτ Μίντελτον και βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο

Λίγες μέρες πριν, η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να παραμείνει εκτός καθηκόντων μέχρι το Πάσχα, προκαλώντας ανησυχία στους Βρετανούς. Μια ώρα μετά, ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη.

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι του Μπάκιγχαμ επισήμανε ότι η κατάσταση του βασιλιά είναι καλοήθης και ότι οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για σύντομο διάστημα ανάρρωσης.

Με πληροφορίες από το Guardian

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ