Γυναικοκτονία στην Χαβάη: Η influencer δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Γυναικοκτονία στην Χαβάη: Η influencer δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Μια γυναίκα που ήταν γνωστή ως influencer στην Χαβάη, έπεσε θύμα μιας επίθεσης με όπλο που διαπράχθηκε από τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στο πάρκινγκ, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η Theresa Cachuela, 33 ετών και μητέρα τριών παιδιών, τραυματίστηκε θανάσιμα από το πυροβολισμό του Jason Cachuela, 44 ετών. Η κόρη της έγινε μάρτυρας του φονικού και ανέφερε στην αστυνομία πως ο πατέρας της εκτέλεσε τη μητέρα της, σύμφωνα με το KITV. Το περιστατικό συνέβη ενώ η κόρη ήταν 6-8 ετών. Αμέσως μετά, ο Jason φέρεται ότι αυτοπυροβολήθηκε και αυτός, λίγο αφού αποχώρησε από τον τόπο του εγκλήματος. Οι αρχές εξετάζουν τα γεγονότα που συνέβησαν δύο εβδομάδες μετά την χορήγηση προσωρινής διαταγής προστασίας στην Cachuela εναντίον του εν διαστάσει συζύγου της, από απόφαση δικαστή.

Ερευνητές της υπόθεσης της influencers

Η εκπρόσωπος των αρχών που διερευνά την υπόθεση εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρόκειται για τυχαίο εγκληματικό περιστατικό, καθώς υπήρχε σχέση μεταξύ του θύματος και του ύποπτου, σύμφωνα με τη Hawaii Tribune.

Οι δύσκολες στιγμές για την οικογένειά της

Ενδεικτική της απώλειας ήταν η δήλωση της μητέρας της θύματος: «Η μικρότερη κόρη της είναι αυτή που τραγικά είδε τα πάντα. Είναι τραυματισμένη. Έχει τόση πίστη αυτό το μικρό κορίτσι. Απλά … άρχισε να προσεύχεται». Όπως ανέφερε η ίδια, η οικογένειά της ήταν αναίσθητη από τον τραγικό χαμό. Ζητούν πλέον δωρεές για να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας της μητέρας τους, προκειμένου να της προσφέρουν τον αξιοπρεπή αποχαιρετισμό που της αξίζει, όπως ανέφερε η ίδια.

Η πάλη της μητέρας για βοήθεια

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η θύματας είχε εκφράσει τις ανησυχίες της σχετικά με τον σύζυγό της σε συγγενείς της μιλώντας για κακοποίηση. Επιπλέον, είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει, αλλά ο σύζυγός της αρνούνταν να το δεχτεί. Την περίοδο πριν από τη δολοφονία, ο δράστης είχε επανειλημμένα απειλήσει να αυτοκτονήσει. Το KITV ανέφερε πως η επικοινωνία του δράστη με την εν διαστάσει σύζυγό του επιτρεπόταν μόνο για θέματα που αφορούσαν την φροντίδα των παιδιών τους, παρά τις απειλές που είχε ασκήσει εναντίον της η ίδια. Οι γονείς της θύματος τόνισαν πως μια τέτοια τραγική κατάληξη θα μπορούσε να αποφευχθεί αν οι αρχές είχαν λάβει πιο σοβαρά υπόψη τα αιτήματα βοήθειας από την κόρη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ