Διανομέας φτύνει την παραγγελία: Καταγράφηκε αποκρουστική συμπεριφορά από κάμερα

Διανομέας φτύνει την παραγγελία: Καταγράφηκε αποκρουστική συμπεριφορά από κάμερα

Ένα βίντεο που δείχνει έναν οδηγό-διανομέα να φτύνει στο φαγητό πριν παραδώσει μια παραγγελία σε ένα σπίτι στη Φλόριντα έχει προκαλέσει αηδία και αντίδραση στο διαδίκτυο. Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του κουδουνιού του ιδιοκτήτη του σπιτιού σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή Kendall το Σάββατο απόγευμα. Ο οδηγός άφησε τη σακούλα με το φαγητό μπροστά από το διαμέρισμα, τράβηξε μια φωτογραφία για απόδειξη παράδοσης στην εφαρμογή DoorDash και στη συνέχεια φτύσει την τσάντα τρεις φορές ενώ λέει κάτι που δεν ακούγεται, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ένας 13χρονος έφηβος και η μητέρα του, που ήταν οι παραλήπτες της παραγγελίας, δήλωσαν ότι ένιωσαν αηδία όταν είδαν το περιστατικό να μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο μέσω βίντεο. «Η αντίδρασή μου ήταν να ξεράσω», δήλωσε ο έφηβος Elias Crisanto στον τοπικό σταθμό Local 10. «Είναι τόσο αηδιαστικό. Ποιος κάνει αυτά τα πράγματα;».

Ο Crisanto ανέφερε επίσης ότι πλήρωσε 30 δολάρια για την παραγγελία και δόθηκε ένα φιλοδώρημα 3 δολαρίων. Από την αντίδραση του διαπίστωσε ότι ο διανομέας ήταν πιθανώς απογοητευμένος από το ποσό του φιλοδωρήματος και έτσι προέβη στο εκτρώματος της παραγγελίας τους για εκδίκηση. Ο Crisanto δήλωσε ότι έστειλε το βίντεο στη DoorDash και ζήτησε επιστροφή των χρημάτων του. Η εταιρεία απάντησε ότι ο οδηγός θα απολυθεί.

«Δεν εγκρίνουμε τέτοιες ενέργειες και γι’ αυτό τον απομακρύνουμε από την πλατφόρμα μας. Δεν θα επιτρέπεται πλέον στον οδηγό να παραδίδει μελλοντικές παραγγελίες στην DoorDash. Τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνάς μας παραμένουν απόρρητα», αναφέρει το email της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ