Χτύπημα καθηγήτριας στη Φλόριντα: Μαθητής επιτίθεται με βίαιο τρόπο στη δασκάλα του

Χτύπημα καθηγήτριας στη Φλόριντα: Μαθητής επιτίθεται με βίαιο τρόπο στη δασκάλα του

Χτύπημα καθηγήτριας στη Φλόριντα: Η μητέρα ενός νεαρού που πάσχει από αυτισμό παρακαλεί το δικαστήριο να είναι επιεικές, αλλά η καθηγήτρια επιθυμεί να δει τον μαθητή πίσω από τα κάγκελα

Ένας 18χρονος ενώ απειλείται με 30 χρόνια φυλάκισης εξαιτίας της βίαιης επίθεσης που εξαπέλυσε κατά της δασκάλας του, η μητέρα του με δάκρυα ζητά από το δικαστήριο κατανόηση, δεδομένου ότι ο γιος της πάσχει από αυτισμό και έχει περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Η Leanna Depa, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, παρακάλεσε το δικαστήριο να λάβει υπόψη την κατάσταση του γιου της, ο οποίος έχει αυτισμό, εξέφρασε τη φρίκη της για τα όσα συνέβησαν, καθώς είδε τον υιό της να υποφέρει. “Σας παρακαλώ να δείξετε ευσπλαχνία. Είναι σοκαρισμένος. Και το να σας τηλεφωνεί το παιδί σας κλαίγοντας και να λέει: “Δεν θέλω να πεθάνω” – είναι απαίσιο”», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Brendan Depa ήταν 17 ετών όταν επιτέθηκε στην καθηγήτριά του. Το σκληρό επεισόδιο καταγράφηκε σε βίντεο, δείχνοντας τον έφηβο να επιτίθεται με μανία στην γυναίκα και να την προκαλεί σοβαρά τραύματα. Η Joan Naydich δέχθηκε πάνω από 12 κλωτσιές στην πλάτη και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να σπάσει πέντε πλευρά, να χάσει την ακοή της και να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για μια περίοδο μετά την επίθεση. Σε μια δημόσια εμφάνισή της μετά τον ξυλοδαρμό τον Φεβρουάριο, η μητέρα του Brendan παρακάλεσε την Naydich να εμφανιστεί ευνοϊκά για την υπεράσπιση του γιου της. Από την άλλη, η καθηγήτρια επιθυμεί να επιβληθεί αυστηρή τιμωρία στο μαθητή της και δηλώνει ότι επιθυμεί να τον δει πίσω από τα κάγκελα για τουλάχιστον 30 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ