Αναστάτωση στην Αυστραλία με ένα viral βίντεο που δείχνει δύο έφηβους να ερωτικοποιούνται σε event που διοργάνωσε η αστυνομία

Αναστάτωση στην Αυστραλία με ένα viral βίντεο που δείχνει δύο έφηβους να ερωτικοποιούνται σε event που διοργάνωσε η αστυνομία

Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν το περιστατικό όπου το έντονο ζευγάρι επιλαμβάνεται από τους υπεύθυνους του event.

Η διάσημη περίοδος Schoolies week των αποφοίτων λυκείου στην Αυστραλία, που ακολουθεί τις εξετάσεις, έχει φέτος σοκάρει από ένα περιστατικό που δημιούργησε αίσθηση. Σε μια υπαίθρια εκδήλωση silent disco, στο Ντάνσμπορο της Δυτικής Αυστραλίας, δύο έφηβοι αποφάσισαν (πιθανώς υπό την επήρεια αλκοόλ) να προσφέρουν ζωντανή σεξουαλική παράσταση σε μια γωνία του χώρου. Ωστόσο, οι ενέργειές τους εντοπίστηκαν γρήγορα από άλλους εφήβους και τους υπεύθυνους του event, οι οποίοι παρενέβησαν αμέσως για να τερματίσουν την παράσταση.

Η στιγμή της επιθεώρησης των ασφαλιτών καταγράφηκε από έναν από τους παρευρισκόμενους και το βίντεο έγινε γρήγορα viral, με τους αυστραλούς έφηβους να δημιουργούν αστεία βίντεο στο TikTok. Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας δήλωσε σε τοπικό μέσο ότι «τα παιδιά έδωσαν τις εξετάσεις τους και είναι έτοιμα να ξεσαλώσουν. Κατανοούμε την κατάσταση, αλλά πρέπει επίσης να κατανοήσουν ότι υπάρχουν συμπεριφορές που δεν είναι επιτρεπτές σε αυτές τις περιστάσεις».

schoolies 3

Το viral βίντεο του νεαρού ζευγαριού προκάλεσε πολλά memes και reaction videos

Το viral βίντεο του νεαρού ζευγαριού προκάλεσε πολλά memes και reaction videos στα social media, αλλά υπάρχουν και όσοι θεωρούν ότι υπάρχει μια σοβαρή πτυχή του συμβάντος που πρέπει να ερευνηθεί. Η Λίμπι Μέταμ, επικεφαλής του Φιλελεύθερου Κόμματος της Δυτικής Αυστραλίας, δήλωσε: «Είναι απογοητευτικό που επιτράπηκε να συμβεί κάτι τέτοιο σε μια τοποθεσία που η κυβέρνηση προώθησε ως μια “καλά ελεγχόμενη και ασφαλή ζώνη” για τους έφηβους».

schoolies 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ