Προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2023: 77 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 4Κ/2023: 77 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο

Ο ΑΣΕΠ δημοσίευσε την προκήρυξη 4Κ/2023, προσφέροντας 77 θέσεις εργασίας για μόνιμο προσωπικό ή προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε 23 φορείς του Δημόσιου. Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση.

Οι αιτήσεις άρχισαν σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, και θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, έως τις 14:00. Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει μόνιμες θέσεις εργασίας σε δύο Πανεπιστήμια, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Ακαδημία Αθηνών, καθώς και σε Δημόσιες Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα. Ακόμα, υπάρχουν θέσεις εργασίας σε Πανεπιστήμια, Ιερές Μητροπόλεις, στον ΕΛΓΑ και άλλους φορείς του Δημοσίου που αφορούν τον τομέα της Παιδείας.

asep2

Αναγκαίες προϋποθέσεις για ορισμένες θέσεις

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ από σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 08:00 μέχρι την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 14:00. Για ορισμένες θέσεις θα πρέπει οι υποψήφιοι να διαθέτουν άριστη ή πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και να έχουν εμπειρία στον χειρισμό Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ