Ένα 11χρονο αγόρι δάγκωθηκε από ένα πιτ μπουλ στην Αρτέμιδα – Η μητέρα του περιγράφει το συμβάν

Ένα 11χρονο αγόρι δάγκωθηκε από ένα πιτ μπουλ στην Αρτέμιδα – Η μητέρα του περιγράφει το συμβάν

Ένα 11χρονο αγόρι βίωσε τον φόβο και τον τρόμο πριν λίγες ημέρες στην Αρτέμιδα, όταν ένα πιτ μπουλ επιτέθηκε πάνω του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι έπαιζε με το ποδήλατό του κοντά στο σπίτι του το απόγευμα, όταν ο σκύλος επιτέθηκε και το δάγκωσε στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα πόδια. Το αγόρι πάλεψε για να σωθεί και τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τον επιθετικό σκύλο και να πάει στο σπίτι του όπου περιέγραψε το συμβάν στη μητέρα του. Μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο παιδιών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα των τραυμάτων του.

«Έκανε τον λιπόθυμο για να σταματήσει τον πόνο»

Όπως αναφέρει η μητέρα του αγοριού, ο σκύλος κυκλοφορούσε ελεύθερα στη γειτονιά εδώ και μία εβδομάδα, χωρίς να κάνει κανείς τίποτα, ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν προστάτεψε τα παιδιά από την επιθετική συμπεριφορά του σκύλου. Το αγόρι, σύμφωνα με τη μητέρα του, έκανε ακόμη και λιποθυμία για να προσπαθήσει να σταματήσει τον πόνο και τον δαγκώματα του σκύλου.

Η μητέρα του αποκάλυψε ότι ο γιος της προσπάθησε να προστατευτεί από τους δαγκώματα του σκύλου με κάθε δυνατό τρόπο. Τελικά, όταν αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση είχε γίνει ακανθώδης και είχε δαγκωθεί στο κεφάλι και στην πλευρά, έπαθε λιποθυμία για να δείξει στον σκύλο ότι είχε πεθάνει και να μπορέσει να φύγει από την επίθεση.

«Το παιδί μου ήταν σαν ζόμπι»

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε την τρομακτική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο γιος της. Το παιδί ήταν γεμάτο με αίματα παντού, στο πρόσωπο, στα πόδια, στο σώμα. Ήταν εντελώς σοκαρισμένο και δεν είχε αντιληφθεί ακόμα τι είχε συμβεί. Προσπάθησαν να περιμένουν το ασθενοφόρο, αλλά λόγω της καθυστέρησης, πήγαν μόνοι τους στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο παιδιών. Η μητέρα εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της για να συγχωρηθεί για το συμβάν και ότι ο σκύλος φαίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή.

Υποβλήθηκε σε μακρά χειρουργική επέμβαση

Το 11χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε μια μακρά χειρουργική επέμβαση για να επιδιορθώσει τη ζημιά που έχει υποστεί στο κεφάλι του από τον σκύλο. Σύμφωνα με τη μητέρα, ο γιος της θα χρειαστεί μία δεύτερη χειρουργική επέμβαση. Το παιδί είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη με ξυρισμένο κεφάλι μετά την επέμβαση και άρχισε να κλαίει, αισθάνοντας θλίψη για την εμφάνισή του. Η μητέρα του προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να του δείξει την όμορφη πλευρά της κατάστασης.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου αρνείται τους ισχυρισμούς των γονέων του παιδιού, λέγοντας ότι ο σκύλος του περιπλανιόταν συχνά έξω από το ζώντα χώρο, καθώς έχει και άλλα σκυλιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ