Βενέτσια – Μιλάνο 109-97: Μειώνουν σε 2-1 οι γηπεδούχοι και παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου

Βενέτσια – Μιλάνο 109-97: Μειώνουν σε 2-1 οι γηπεδούχοι και παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου

Ζωντανή στη μάχη του ιταλικού πρωταθλήματος έμεινε η Βενέτσια, κάνοντας το 2-1 με το 109-97 επί της Αρμάνι Μιλάνο. Το κλειστό των γηπεδούχων πήρε φωτιά, αφού με αυτή τη νίκη η σειρά των τελικών συνεχίζεται κανονικά.

Η επίδειξη δύναμης μες στο «Τζουζέπε Ταλιάρτσιο»

Κυριάρχησαν οι παίκτες του Νεβέν Σπάχια στο τρίτο δεκάλεπτο, μετατρέποντας το ισόπαλο 50-50 σε ένα επιβλητικό 86-69. Ο Τζόρνταν Παρκς έκανε απίστευτα πράγματα στο παρκέ με 22 πόντους και 4/5 τρίποντα, παρασύροντας όλη την ομάδα του. Δίπλα του ο Τεσιτόρι μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ οι Κόουλ, Μπάουμαν, Χόρτον και Γουίλτζερ έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φτάσει η διαφορά σε αυτά τα επίπεδα.

Αντίδραση που δεν ήρθε από την Αρμάνι

Μάταια πάλευε ο Άρμονι Μπρουκς με τους 22 πόντους του και τα 5/12 τρίποντα, καθώς η άμυνα της ομάδας του κατέρρευσε σε κομβικά σημεία. Ο Μπολμάρο έφτασε τους 20 και ο Σιλντς έβαλε άλλους 19, χωρίς όμως να καταφέρουν να ψαλιδίσουν τη διαφορά όταν η Βενέτσια ξέφυγε οριστικά στο σκορ. Ακόμα και τους 12 πόντους του Ζακ ΛεΝτέι έβαλαν στη ζυγαριά οι φιλοξενούμενοι, αλλά το τελικό σκορ δεν άφησε περιθώρια για επιστροφή.

Την ερχόμενη Πέμπτη η Lega Basket επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο στις 21:00 για το Game 4. Εκεί θα φανεί αν η Βενέτσια μπορεί να φέρει τη σειρά στα ίσα, πριν μεταφερθεί ξανά η δράση στο Μιλάνο για το κεντρικό στάδιο.

Τα δεκάλεπτα: 25-26, 50-50, 86-69, 109-97

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ