Καραγιαννίδης: “Έτοιμος να ζήσω το όνειρό μου”

Καραγιαννίδης: “Έτοιμος να ζήσω το όνειρό μου”

Ο Αντώνης Καραγιαννίδης επιλέχθηκε στο Νο7 του πρώτου International Draft της G-League και μίλησε στην εκπομπή “Άμεσο ριπλέι” του ΕΟΚ WebRadio με την Έλενα Βογιατζή και τον Μαρίνο Πρίντεζη.

Όταν ρωτήθηκε για το όνειρό του, είπε ότι θέλει να παίξει στο ΝΒΑ και ότι είναι έτοιμος να ζήσει αυτό το όνειρο. Εξέλιξη που είχε φέτος. Μίλησε ακόμα για τον Έλληνα προπονητή των Τέξας Λέτζεντς, Γιώργο Γαλανόπουλο, και για τους παίκτες Ντιρκ Νοβίτσκι και Λούκα Ντόντσιτς με τους οποίους θα ήθελε να είναι.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιλογή του στο International draft, όπου επιβεβαίωσε ότι ήταν ένα γεγονός που το άκουσε και αγχώθηκε. Όμως, σχολίασε θετικά ότι πιστεύει ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εκείνον και ότι θα του επιτρέψει να βελτιωθεί περισσότερο ατομικά.

Σχολίασε επίσης την πρώτη λέξη που τού ήρθε στο μυαλό όταν επιλέχθηκε, λέγοντας ότι απευθείας σκέφτηκε τη λέξη “πρόκληση”. Ανέφερε επίσης ότι αποφάσισε να συμμετάσχει στο draft γιατί του έδωσε τη δυνατότητα να “κυνηγήσει” ένα όνειρο που θεωρεί άπιαστο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ