Αταμάν: Υποδείξεις από το βίντεο για τα λάθη των διαιτητών!

Αταμάν: Υποδείξεις από το βίντεο για τα λάθη των διαιτητών!

Με τη βοήθεια του βίντεο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η media day του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, πριν τον δεύτερο αγώνα των playoffs της EuroLeague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν παρουσίασε στους δημοσιογράφους το βίντεο με φάσεις από τον πρώτο αγώνα, όπου επισημαίνει λάθη των διαιτητών.

Και όπως επεσήμανε, κάποια από αυτά τα θεωρεί ως ανθρώπινα λάθη, ενώ κάποια όχι!

Ειδικότερα, ο Αταμάν δήλωσε:

“Σε ένα παιχνίδι υπάρχουν και λάθη. Δεν είναι αποδεκτό ότι χάσαμε τόσες βολές. Κάναμε εύκολα λάθη, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Ο Ναν είχε πρόβλημα με τα φάουλ. Αυτά είναι μέσα στο μπάσκετ και μπορούν να συμβούν. Άλλα ήταν τα περίεργα. Στέκομαι σε όσα είπα μετά το ματς. Αυτό το ματς για εμένα δεν ήταν “καθαρό”. Θέλω να δείξω κάποιες φάσεις που δεν ήταν καθαρές. Θέλω να σας δείξω τι έγινε…”.

Για άλλες φάσεις:

“Υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ του Ριβέρο στον Σλούκα, δεν το έδωσαν. Έγινε φάουλ στον Βιλντόσα από τον Νίμπο στο τρίποντο. Τι είναι αυτό; Τι έκανε ο Νίμπο;”

Για τον αγώνα πάλι, ο Αταμάν δήλωσε:

“Κάναμε πολλά, ανθρώπινα λάθη. Όμως, αυτά που έγιναν με αυτές τις φάσεις δεν άφησαν το ματς να είναι “καθαρό”. 0-1, κανένα πρόβλημα. Είχαμε τον έλεγχο, κυριαρχήσαμε. Είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε.

Αλλά με αυτές τις γελοίες αποφάσεις και τα λάθη μας, τις χαμένες βολές, ηττηθήκαμε. Τίποτα το σημαντικό, 0-1. Θα νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, θα πάρουμε τη σειρά. Αυτό είναι που θέλω να σας πω”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ