Μανωλόπουλος: “Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και αναρωτιόμασταν τι πήγε στραβά”!

Μανωλόπουλος: “Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και αναρωτιόμασταν τι πήγε στραβά”!

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στο πάγκο της Εθνικής Ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας μας με το Μαυροβούνιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ας δούμε αναλυτικά τα όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

“Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Μας απομένει ακόμη ένα ματς και το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει τελειώσει για εμάς. Πρέπει να συνεργαστούμε ως ομάδα και να προετοιμαστούμε καλά για να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι, ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για την νίκη.

Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για εμάς και πιστεύω ότι όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Παλέψαμε για 40 λεπτά σε κάθε αγώνα, φάση-φάση, και πιστεύω ότι ο κόσμος το εκτίμησε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας υποστήριξαν από την τηλεόραση αλλά και όσους ήταν στο γήπεδο, η στήριξή τους είναι πολύτιμη.

Ξυπνήσαμε όλοι το πρωί και αναρωτιόμασταν τι πήγε στραβά. Όχι επειδή δεν προσπαθήσαμε ή ψάξαμε για δικαιολογίες. Μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, αλλά πάντα πιστεύεις ότι μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο.

Δεν ήταν εύκολο, αλλά έχουμε την πίκρα ότι η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντανακλά πραγματικά αυτό που παίξαμε στο πρώτο μέρος.

Εμείς, οι προπονητές και οι παίκτες, προπονηζόμαστε καθημερινά για να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτήκαμε αν αυτή η ομάδα μπορεί να πάει πιο πέρα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ